Follow:
Beauty Review

Sleek Solstice highlighter review

Vorige maand kocht ik voor een vriendin een highlighter pallet van Sleek. Ik vond hem zo mooi, dat ik hem ook maar voor mezelf heb gekocht. Nu is dit mijn go-to highlighter! Lees hier mijn review. Misschien ook een leuk kerstcadeau?

De highlighter komt in een zwart doosje, waarop je de inhoud kan zien. In dat doosje zit het pallet, goud spiegelend. Het pallet ziet er mooi uit, maar zodra je hem vast pakt staat je vingerafdruk erop.

De kleuren die erin zitten zijn: Ecliptic, Hemisphere, Subsolar & Equinox

Ecliptic

Ecliptic is een crème highlighter, de rest is allemaal in poedervorm. In het doosje lijkt hij bruin. Als je hem op smeert, lijkt hij een zilverachtige kleur te hebben. De gloed die eraf komt is een koude gloed, perfect voor de winterdagen! Ook vind ik deze het meest neutraal van allemaal.

Hemisphere 

Deze highlighter heeft in de pallet een roze kleur. Hij leek mij goed te passen bij de lente. De gloed die er vanaf komt is koel en heel licht. Voor de winter vind ik deze kleur nog te heftig.

Subsolar 

Subsolar is de licht gele kleur in het pallet. De glans is heel sterk en bijna wit van kleur. Wel is het een koele kleur. Als je van een hele intense gloed houdt, is deze echt iets voor jou. Ook heel mooi voor een avondje uit!

Equinox 

Last but not least: de meest bronze highlighter uit het pallet. Deze highlighter heeft ook een koele gloed, maar wel de minste uit het pallet. Ik zie namelijk ook wat warmte er vanaf komen. Deze is perfect voor in de zomer, of een avondje uit!

Dit is mijn eerste highlighter pallet en ik wil geen ander meer! De gloed van deze kleuren is zo intens en je kan zelfs opbouwen in laagjes. Ze zijn super gepigmenteerd, waardoor er maar een klein beetje nodig is per keer. Ook smeren de highlighter heel goed uit. Het borsteltje was erbij komt, is alleen wel waardeloos. Ik vind het ook jammer dat ze allemaal een koele gloed hebben, wat fijn is in de winter, maar niet fijn in de zomer.

De highlighter is overigens nog eens heel betaalbaar. Ik kocht hem via de Boozyshop, maar zag hem laatst ook in de drogist (in Aalsmeer Oost) liggen!

Wat is jouw favoriete highlighter? Let me know! 

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge