Follow:
Lifestyle

HetfeestjevanIris.nl bestaat 1 jaar!

logo festival het echte feestje van iris

Net iets meer dan een jaar geleden maakte ik deze blog. Ik wist helemaal niks van bloggen af en las zelf ook nooit blogs. Ik leerde schrijven en mijn kunsten werden steeds beter. Ik kocht een nieuwe camera voor de foto’s op mijn blog en kreeg zelfs fans die niet mijn facebookvrienden waren.

Omdat mijn blog nu 1 jaar oud is, heb ik ervoor gekozen om een nieuw thema op mijn site te zetten. De website is helemaal vernieuwd en ziet er wat professioneler uit! Ook kan je vanaf nu contact met me op nemen of vragen stellen via de contact pagina.

Mijn meest bekeken bericht: Awakenings Festival 

Mijn (helaas) minst bekeken bericht: Avocado Masker review

Mijn eerste bericht: Mijn eerste blog post 

Mijn persoonlijke favoriete bericht: Overleven met weinig geld

Meeste weergaven op 1 dag: 930

De meest gunstige maand voor mij: Juni

Op naar nog een jaar! ♥

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ik blog al 1 jaar! – Iris Huijkman

    […] schreef ook een bericht op mijn blog over mijn eerste blogverjaardag. Ik veranderde voor deze datum mijn lay-out aan. Het ziet er nu veel professioneler uit. Neem ook […]

    6 april 2017 at 22:12
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge