Follow:
Favorites

August 2016 favorites

Augustus was zeker niet mijn maand. Ik heb er nog het beste van proberen te maken, maar dat was moeilijk. Gelukkig had ik al mijn lieve vriendinnetjes, die er voor me waren! 

Beauty IMG_1876

Mijn favoriete Beauty Product van deze maand was mijn Matte Me lipgloss van Sleek in de kleur Birthday Suit. Ik wilde al een tijdje zo’n liquid lipstick, die mat opdroogt. Na een tijdje zoeken heb ik deze online besteld. hij viel iets rozer uit dan gedacht, maar ik ben er toch gek op!

Ding 

Mijn favoriete ding is deze maand mijn mini leren rugzakje. Hij komt van de H&M. Deze tas is niet alleen een rugzak, maar kan ook makkelijk veranderen in een schoudertas door het hengsel op een andere manier vast te maken. Hij is misschien wel klein, maar groot genoeg om alles mee te nemen. Zeker als ik naar een festival ga, en al mijn gadgets mee moet nemen, is dit erg handig.

aHR0cDovL3d3dy5yYXJlbG9uZG9uLmNvbS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvL2IvMi9iMjEwODdfYmxhY2tfMV8yLmpwZw==Kleding

Net als vorige maand ben ik nog helemaal gek op die topjes met een kanten randje. Ik heb er zelfs twee van gekocht deze maand, waarvan eentje stuk is gegaan. Ik had het topje per ongeluk op de hoogste stand gestreken en had daarmee de stof helemaal gesmolten. Dat vond ik wel even jammer…

Eten/Drinken

Mijn favo drinken deze maand is detox water, daar heb ik ook een blog over geschreven.

Mijn favo eten had ik deze maand niet echt. Ik heb erg weinig gegeten deze maand, omdat ik me steeds niet goed voelde. Hopelijk is dat in de maand september weer allemaal verdwenen.

PersoonProcessed with VSCO with hb2 preset

Mijn lieve vriendinnetje Minou is toch echt mijn favoriete persoon deze maand! Toen ik het zwaar had, kon ik altijd met haar praten. Ze luistert niet alleen naar je, maar geeft ook een goed advies. Ik weet echt niet hoe ik zonder Minou, Sam en mijn mama deze maand had overleefd?

Herinnering

Ik heb veel herinneringen aan deze maand overgehouden, een daarvan is het feit dat mijn katje is doodgegaan. Ze was mijn allerbeste vriendinnetje, dus ik baalde daar echt heel erg van. Ik wou dat ze er nog was, ik had haar nodig…

Place to be

Drie van mijn vrienden zijn dit jaar naar Sziget geweest op vakantie. Sziget is een festival wat ongeveer 10 dagen duurt. Aan hun verhalen te horen, heb ik echt een fout gemaakt door niet mee te gaan. Volgend jaar maak ik betere keuzes!

Augustus was niet voor iedereen een pretje, hoe was die van jou?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge