Follow:
Beauty Review

Boozyshop review

Ik heb een tijdje geleden weer eens wat gekocht bij de Boozyshop. De winkel heb ik een tijdje geleden ontdekt toen ik op bol.com aan het rondzwerven was. Boozyshop verkoopt van een aantal buitenlandse merken hun make-up producten, want soms is het moeilijk om daar in Nederland aan te komen.

Ik kocht namelijk:

  • Banana dreams Loose powder van w7
  • L.A. Girl Pro concealer in de kleur porcelain
  • Real techniques blending sponge
  • Sleek Matte Me Gloss in de kleur Birthday Suit
  • Makeup Revolution Eyeshadow in Smokin 2 (als cadeautje)

Als je bij Boozyshop wat bestelt krijg je er een cadeautje bij en hoe meer je besteed des te leuker de cadeautjes worden. Ik koos dus voor een oogschaduw in een donkerpaars/blauwe kleur.

Boozyshop

Ik wil niet te veel over de producten vertellen want die waren natuurlijk allemaal van goede kwaliteit. Boozyshop verkoopt best veel bekenden merken, dus het resultaat is vrij bekend. Alle producten werden mooi verpakt en zijn dan ook the-real-deal. Je bestelling komt aan in de schattigste verpakking met een handgeschreven briefje, daar werd ik al blij van.

Als iets is uitverkocht op de website kan je je e-mail achterlaten, dan krijg je te horen wanneer het product weer op voorraad is. Ook de klantenservice is goed en reageert dan ook snel, wanneer je een vraag hebt. Wanneer je iets heb gekocht kan je een review achterlaten en daarmee een kortingscode verdienen. De verzendkosten vallen best mee en zijn ook gratis boven een besteding van 40 euro. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling ook al in huis, yes!

 

Jammer dat ze deze bekenden merken niet in Nederland verkopen, maar als ik het binnen twee dagen thuis kan hebben via Boozyshop ben ik blij. Hier koop ik vaker! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge