Follow:
Personal

Ik wil geen heimwee meer

Heimwee is vreselijk. Je verlangt naar het zijn op een andere plek of moment. Wanneer je op vakantie bent wil je graag terug naar huis, en wanneer je vriendje op vakantie is wil je alleen maar bij hem zijn. Ik had niet alleen heimwee naar de veilige sfeer van mijn eigen huis, maar ook naar personen en gelukkige momenten.

Ik kon me soms heel erg naar beneden halen door te denken aan een andere plek of situatie. Dan bleef ik daar zo lang aan denken dat ik niet meer tevreden was met de plek waar ik op dat moment was. Ik vertelde iedereen dat ik heimwee had, dus als ik verdrietig was kon ik makkelijk de heimwee de schuld geven. Maar dat ga ik niet meer doen: IK HEB GEEN HEIMWEE MEER. Ik geef altijd wel de heimwee de schuld terwijl ik degene ben die ervoor zorgt dat mijn humeur omlaag gaat. Ik ben degene die niet mee op vakantie is gegaan omdat ik dat niet durfde, en dat heeft niet heel goed voor me uitgepakt. Als ik heimwee niet de schuld kan geven, kan ik mezelf de schuld geven. Ik kan mezelf aanpassen en mijn best doen om niet verdrietig te worden. Ik heb toch echt een best mooi leven en het is dus niet nodig om te denken dat thuis zijn beter is. Heimwee heeft heel wat verpest voor mij, dus het is tijd om daarvan af te komen! Ik ga echt mijn uiterste best doen om mezelf te verbeteren en het gaat me lukken! Dus vanaf nu is mijn heimwee verleden tijd en ga ik mijn leven leiden zoals het hoort! Ik weet dat moeilijk zal zijn, maar ik ben zoveel beter af zonder al die ellende. Ik hou mezelf niet meer voor de gek!

Bye heimwee, hallo Iris

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge