Follow:
Lifestyle

Top 5 series op Netflix (2016)

Ook ik moet eraan toegeven dat ik in mijn vrije tijd erg veel series op Netflix kijk. Tijdens het ontbijt en wanneer ik in bed lig, zal ik uit verveling al snel Netflix aanzetten. Daarnaast bestaan er zoveel spannende series, daar kan ik gewoon niet mee stoppen met kijken. Even heerlijk tot rust komen! Ik heb series gekeken zoals Breaking Bad en Fear the walking dead, maar dit waren toch echt mijn favorieten:

5: Pretty little liars

pll

Voordat ik aan deze serie begon dacht ik dat het heel erg meisjesachtig zou zijn. Ik verwachte een soort van Mean Girls, maar dan van 6 seizoenen lang. Eenmaal begonnen met kijken bleek het helemaal niet zo op meisjesachtig te zijn. Natuurlijk worden de hoofdrollen vervult door 5 meisjes, maar het gaat veel verder dan alleen gemeen tegen elkaar doen op school. De meisjes in de serie worden gekidnapt, gestalkt, aangewezen als moordenaars, gechanteerd, en tegen elkaar opgezet. Je wilt zo graag weten wie ze dit aan doen, dus je blijft kijken. Niemand lijkt meer te vertrouwen, zelfs hun ouders en de politie niet. Ik zou deze serie aanraden aan iedereen die op de middelbare school zit, maar waarschijnlijk zullen alleen de meisjes ernaar gaan kijken.

Thriller/ drama/ mysterie genre.
4: Blue Mountain state

Blue-Mountain-State
Deze serie begon ik met kijken omdat de afleveringen letterlijk 21 minuten duurt. Als je dus niet veel tijd hebt en ook niet heel moeilijk na wilt denken is deze serie ideaal. De serie gaat over een aantal jongens uit een studenten vereniging in America. Je weet natuurlijk dat er alles wordt gedaan behalve studeren. Meisjes, alcohol, feesten, het komt er allemaal in voor. Een heel verhaal vertellen in zo’n korte tijd vind ik knap, ook al zijn de onderwerpen niet heel diepzinnig. Ik zou deze serie vooral aanraden aan jongens boven de 16, of meisjes die er wel om zouden kunnen lachen.

Comedy/ sport Genre.
3: Orange is the New black

orange-is-the-new-black-fourth-season-2016.49247

Ik ken niemand die deze serie niet kent. Orange is the new black is een heel erg populaire serie, die gaat over het leven in een vrouwengevangenis. De hoofdpersoon Piper laat meerdere kanten van zichzelf zien en ook leer je veel personen kennen waar ze mee in contact komt. Stiekem drugs smokkelen en illegale telefoonjes, het komt er allemaal in voor. Deze serie kan leuk zijn voor tieners tot oudere, maar het is wel meer een serie voor vrouwen.

Drama/ comedy genre.

2: Gossip Girl

gsspgrl

Ik wil jullie graag vertellen waar Gossip Girl over gaat zonder te verklappen hoe het verhaal loopt, maar alles in Gossip Girl deelt mee aan het verhaal. Een deel van de hoofdpersonen woont in de Upper East Side van New-York, daar wonen alle rijkere mensen. Serena, Blair, Nate en Chuck zijn een paar van de rijken. Ze maken zo ongelofelijk veel mee, zo ontstaan er heel veel roddels, die online worden gezet door Gossip Girl. Er wordt ook geroddeld over de lagere Klasse uit Manhattan. Ze staan allemaal met elkaar in verband, maar wat is er dan zo interessant aan ze? Dat kan je makkelijk zelf uitzoeken, ik heb nog nooit zo snel 6 seizoenen afgekeken!

Drama en romantiek genre.
1: The Walking dead

the-walking-dead-lives-on-according-to-amc-bosses-the-walking-dead-785235

Mijn favoriete serie is dan toch echt The Walking dead! In de serie is de wereld aan het vergaan, er is een soort virus uitgebroken waardoor mensen, wanneer ze doodgaan, in zombies veranderen. Steden zijn overspoeld met zogenaamde walkers en er lijkt bijna geen uitweg te zijn, of toch? Een groep overlevenden weet een nieuw bestaan op te bouwen, maar niet iedereen overleefd het en zelfs na een paar pogingen weten ze nog niet zeker of ze nog kunnen blijven bestaan. En niet alleen zombies vormen een bedreiging, er wordt ook gevochten met levenden om dingen zoals eten en wapens. Deze serie is heel anders dan de bovenstaande, maar o-zo spannend! Iedereen boven de 16 zou deze serie moeten volgen, als je een beetje tegen zombies kan.

Horror/ thriller/ drama/ fictie genre.

 

Van al dat schrijven heb ik opeens zin gekregen om mijn series te gaan kijken. Ik spreek jullie zondag!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge