Follow:
Favorites

Juli 2016 Favorieten

thuishaven

Belated favorites blog. Juli was werkelijk waar een hele fijne maand. Ik ben me klaar aan het maken voor mijn studie en heb dus ook heel veel gewerkt. Als je de hele week gewerkt hebt, dan moeten de weekenden wel goed ingevuld worden. Ik ben nog naar twee festivals geweest en we hebben Bram zijn verjaardag natuurlijk gevierd!

Beautyno7

De zomer is (een soort van) bezig. Dat betekent dat de temperatuur stijgt en wanneer dat gebeurt zal mijn huid ook sneller vet worden. Ik heb het sneller warm en daardoor laat mijn gezicht veel vet zien. Om dit deels tegen te gaan heb ik lang gezocht naar een goede primer. Uiteindelijk koos ik voor een helemaal niet dure matterende primer van een Engelse drogisterij. De primer is gemakkelijk te bestellen bij Boots. Wanneer je de primer aanbrengt maak je je vingers of een sponsje even nat, zodat je het over je vette-zones kan verspreiden/deppen. Je zal gelijk merken dat je gezicht er mat uit ziet en ook langer vrij blijft van vet!

Muziek

377715448566f52aaf03f6f125975bfeIk had deze maand niet zoveel tijd om nieuwe muziek op mijn telefoon te zetten, dus ik heb heel wat oude liedjes geluisterd. Ik denk er ook aan om een paar van deze in mijn filmpjes te gebruiken, wat denken jullie?

Ding

Mijn favoriete ding was deze maand toch echt wel mijn nieuwe computer. Ik heb zolang gespaard voor dit mooie ding en ik zal hem dus wel echt mijn geld waar moeten maken. Het was mijn eerste grote uitgave, daar kan je hier meer over lezen!

KledingaHR0cDovL3d3dy5yYXJlbG9uZG9uLmNvbS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvL2IvMi9iMjEwODdfYmxhY2tfMV8yLmpwZw==

Oeps, ik heb deze maand helemaal geen kleding gekocht. Ben al een hele tijd op zoek naar een zwart hemdje met een randje kant aan de bovenkant, maar heb hem nog nergens kunnen vinden.

Eten/Drinken

Mijn favoriete drinken was deze maand de Moscato wijn van Stormhoek. Deze witte wijn is niet droog, maar heerlijk zoet! Dit drankje drink ik toch echt het meest en heb ik dan ook vaak in huis. Bij bijna elke supermarkt en slijterij is er wel een fles te vinden, misschien niet van Stormhoek. Ik begon met het drinken van Moscato toen ik bij een vriend van mij was, die aan het water woont. We zaten heerlijk te kletsen met een Moscato wijntje erbij. Ook krijg ik tijdens het drinken van prik heel erg buikpijn, maar in Moscato zit gelukkig geen prik. Voor mensen die niet van droge wijn houden, is dit een hele goede vervanger!

Mijn favo-eten deze maand was denk ik een tosti met room-brie en pesto! Mmm…

Herinnering

Aan het eind van deze maand was Bram jarig en hebben we een surpriseparty voor hem gegeven! Daarover kan je veel meer lezen in een eerdere blogpost. Bram verwacht nooit zoveel en was daarom helemaal overdonderd. Hij had niet veel in de planning staan voor zijn 21ste verjaardag, terwijl dat toch best speciaal is.Iris huijkman en merel op buiten westen

Place to be

De place to be was toch wel op de afterparty die we na Buiten Westen gaven! Het was zo’n leuke dag dat we nog lang niet naar bed wilde. Normaal gaan we na festivals gewoon lekker slapen, maar deze keer hebben we nog heerlijk gedanst toen we thuiskwamen.

 

SEE YOU NEXT MONTH! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge