Follow:
Lifestyle

Mijn eerste grote uitgave

Na een half jaar lang sparen heb ik eindelijk de ballen gekregen om mijn geld een keer uit te geven! Mijn laptop lag op sterven en het laden van een programma duurde steeds maar langer. Ik had ook te weinig geheugen om mijn video’s te bewerken. Voor mijn opleiding volgend jaar heb ik al een dure laptop nodig, maar waarom zou ik die niet wat eerder kopen?

Ik heb gekozen voor de Asus zenbook Pro Ux501!

Ik heb nog nooit eerder een Asus laptop gehad, dus het zal me benieuwen! De zenbook is erg dun, en je zou het uiterlijk een beetje met een Macbook kunnen vergelijken. Mijn computer kan dan ook precies hetzelfde als een Macbook pro met retina scherm, maar scheelt wel zo’n 1000 euro in prijs! Alle specificaties kan je zien op Tweakers. Foto’s en video’s bewerken wordt op deze laptop een makkie! De zenbook kan ook heel erg goed dienen als gamelaptop, maar de enige game die ik erop zal zetten is misschien de Sims. De grafische kaart is geweldig en de harde schijf is supersnel!

Nu dat mijn laptop het aankan om video’s te gaan bewerken, hoop ik snel vooruitgang te zien in de kwaliteit van mijn YouTube filmpjes! Ik heb er al een paar kunnen bewerken, maar wacht nog op het juiste programma voor mijn filmpjes.

Ik heb zeker geen spijt van het kopen van mijn laptop. Hij werkt heel erg snel en maakt bijna geen geluid. Ik hoop ook dat hij volgend jaar zijn rol waar kan maken bij mijn opleiding. Het zou zonde zijn als mijn eerste grote uitgave helemaal niet nodig bleek te zijn. Toch blijf ik trots op mezelf voor het harde werken en het sparen voor mijn geld!

Wat was jouw eerste grote uitgave en was deze het waard?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge