Follow:
Lifestyle

What’s in my bag (2016)

First day of school edition. School staat weer voor de deur, dat betekent dat we weer met volle tassen de straat op mogen. Om te zorgen dat we onszelf niet te zwaar beladen, is het handig om te bedenken wat wel echt nodig is om mee te nemen.

Voor de eerste paar schooldagen heb ik een schoudertas gekocht bij de Primark. Ik wilde eerst eens uittesten wat voor tas ik handig zou gaan vinden voor school. Schoudertassen zien er misschien wel heel modieus uit, maar kunnen last geven als je ze lang draagt. Denk goed na, voordat je veel geld uitgeeft aan een tas die helemaal niet zo handig blijkt te zijn. Een leuke rugzak is ook altijd aan te raden, misschien een van Fjällräven (Kånken) of The North Face?

Om te beginnen, heb ik voor mijn opleiding een laptop nodig. Er werden best hoge eisen gesteld aan mijn laptop en laten deze dure laptop nou ook eens niet zo zwaar zijn. Ze zijn ook superdun, waardoor ze handig in elke tas passen. Vergeet ook de oplader van je laptop niet!

Naast een laptop heb je ook wat schriften en boeken nodig voor school. Ik heb een heel handig schrift bij de HEMA gekocht, met tabbladen, zodat je voor meerdere vakken 1 schrift kan gebruiken. Echt een aanrader! Een agenda is voor sommige ook echt een must, schriftelijk of digitaal. Je opleiding geeft aan welke boeken er nodig zijn, zorg dat je weet wanneer je die nodig hebt. Op dag 1 hoef je meestal nog geen boeken mee, maar kijk dit na!

tasNeem ook je portemonnee mee met daarin je ID, collegekaart, pinpas en ov-chipkaart. Je komt meestal niet ver zonder deze vier!

Het is ook erg handig om een etui mee te nemen, of in ieder geval wat schrijfgerei. Ik heb zelf een mini leren etui, met allemaal zwart schrijvende pennen erin.

Ik moet zelf 1 uur heen en terug in de metro op een dag. Ik luister dan altijd lekker met een paar oordopjes naar een deuntje via mijn telefoon, daarom vind ik het ook wel fijn om een oplader voor mijn telefoon mee te nemen en misschien zelfs een powerbank. Zo zit je nooit zonder muziek op de lange terugweg. Hier nog een paar fijne liedjes om te luisteren!
Vergeet niet om genoeg te hydrateren! Neem altijd een flesje water mee en als je dat te saai vind kan je er altijd nog detox water van maken! Ook eten is niet onbelangrijk, een tussendoortje of lunch komt altijd van pas. Een lekker kauwgompje voor erna, is soms ook wel nodig.

Ook sommige beauty-producten zijn niet te missen om op een dag even op te frissen. Ik neem op warme dagen altijd een kleine deo mee en een poedertje om enige glans op mijn gezicht weg te werken. Ook kan voor sommige een crème en labello erg handig zijn.

Meiden dingen. Naast een etui met pennen en make-upjes, is het ook handig om een plekje te geven aan onze meiden dingen. Wanneer het die tijd van de maand is, wil je natuurlijk goed voorbereid zijn!

Tip: ook een paracetamol komt weleens van pas op een zware dag!

Veel succes op jouw eerste dag! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge