Follow:
Review

Mijn allerbeste oordopjes!

sennheiser in ear oortjes oordopjes review CX 300 ii Iris Huijkman

Vandaag laat ik jullie graag zien welke oordopjes ik nu al voor een hele tijd gebruik. Ik heb super veel research gedaan over welke oordopjes de beste zouden moeten zijn en kwam uiteindelijk uit op deze. Nu kan ik met ervaring zeggen dat ik nooit meer een ander paar wil! Ik raad ze aan iedereen aan. Lees verder om erachter te komen over welke oordopjes ik het heb. 

Sennheiser CX 300-ii

Goede oordopjes zijn al snel erg duur. De prijzen zouden wel rond de 100 euro kunnen liggen. Mijn handige in ear oordopjes zijn voor een redelijke prijs te koop (25 euro). Slechte oordopjes van een goedkope winkel zouden slecht kunnen zijn voor je oren, vandaar dat ik op zoek ging naar betaalbare oordopjes, die niet schadelijk zijn.

Bouw

In tegenstelling tot de nieuwe Apple earphones, hebben deze oortjes nog gewoon een draadje eraan vast zitten. Dit draadje heeft aan de onderkant bij de plug een beschermend stukje over het draadje, dat voorkomt een draadbreuk. Voorheen kocht ik altijd oordopjes die geen draadbescherming hadden, maar die gingen steeds maar 2 maanden mee. Mijn Sennheiser oordopjes heb ik nou al meer dan een jaar!

Geluidskwaliteit

Ik kocht deze oortjes mede omdat ik online op zoek was naar oortjes met een hele krachtige en diepe bass. Toen ik ze binnenkreeg was er nog vrij weinig van deze bass te merken. Daarom heb ik ze 24 uur (hoe langer, hoe beter) laten inspelen met wat white noise. Dit zorgt dat de driver (die voor geluidsgolven zorgt) wat soepeler zal gaan werken. Normaal gesproken gaat dit na een tijdje vanzelf, maar wanneer je sneller van de juiste kwaliteit wilt genieten, is dit een goede oplossing. Heb je daar geen tijd voor? Je kan ook de equalizer opzoeken tussen je telefoon instellingen en deze op een andere optie zetten. Een equalizer zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld voor stemversterking of meer lage tonen. Ook elke vocal is glashelder met deze oortjes, zeker de moeite waard om daar een paar van op je telefoon te zetten.

Gebruik

De oortjes zijn niet alleen van goede kwaliteit in bouw en geluid, maar ze zitten ook nog eens heel fijn. De in ear oordopjes worden geleverd met 3 verschillende opzet kopjes. Wanneer je de juiste maat hebt gevonden, sluiten ze goed af op je oren. De buitenwereld kan amper gehoord worden. Pas er wel mee op in het verkeer!!

Kortom, raad ik iedereen deze oortjes aan! Ze zijn te gebruiken voor elke muziekstijl en kunnen voor elk paar oren gebruikt worden. Het geld van deze oortjes heb je er al snel uit, zelfs met intensief sporten of dagelijks gebruik gaan ze nog lang mee!♥

ps: ze hebben ook nog eens 2 jaar garantie!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge