Follow:
Feestjes

De 10 leukste ADE evenementen! (2016)

In oktober (19-23) is het weer tijd voor het Amsterdam Dance Event. Er zullen in die paar dagen zo’n 450 evenementen plaats vinden in de hoofdstad van Nederland. Alle elektronische muziek stijlen zijn er te horen. Met zoveel keus, heb ik voor jullie een lijst gemaakt met de leukste evenementen van dit jaar!

Awakenings x figure (Woensdag 19)

Gashouder, 22:00-8:00, Tickets: €29,50

Dit jaar presenteert Awakenings zich maar liefst 5 dagen op ADE. Len Faki heeft de eer om deze af te trappen met een mooie avond vol techno!

 

Afterlife bij Loveland (Donderdag 20)

Mediahaven, 22:00-6:00, Tickets: SOLD OUT

Het spektakel Afterlife komt na vele internationale evenementen ook een keer naar Nederland! Ze vierden al eerder feest in Ibiza en London. Op donderdag 20 oktober heeft Loveland haar deuren geopend voor dit geweldige evenement, wat kunnen we hiervan verwachten?

 

Awakenings x drumcode (Donderdag 20)muzieknootje

Gashouder, 22:00-8:00, Tickets: SOLD OUT

Op donderdag presenteert Awakenings het drumcode evenement met niemand minder dan Adam Beyer & Alan Fitzpatrick! De avond wordt gehost door de drumcode familie samen met wat van hun leden!

 

DGTL x Mosaic (Donderdag 20)

Scheepsbouwloods NDSM, 22:00 – 7:00, Tickets: €29,-

Donderdag nacht presenteert Maceo Plex zijn nieuwe evenement-concept aan het Nederlandse publiek. Maceo bracht Mosaic al op de internationale dans-kaart door zijn wekelijkse Pacha nachten in Ibiza. Tijdens zijn verblijf daar, zijn al veel juweeltjes uit de elektronische muziek scene langs gekomen. Nu samen met DGTL staat er een waardige avond in de planning met verscheidene goede artiesten en Modeselektor als special guest!

 

ADE life and death (Vrijdag 21)

Contactweg, 15:00-23:00, Tickets: €19,50

Tijdens ADE viert het team van thuishaven 3 feestjes op haar terrein. Dit feestje mag dan wel de opening zijn, toch lijkt hij anders dan de rest. De twee opvolgende feestjes zijn namelijk deel van het wintercircus, maar life and death staat daar los van. Wat hebben ze voor ons in petto? Ik ben benieuwd!

 

Dockyard Festival (Zaterdag 22)

NDSM werf, 11:00-23:00, Tickets: €42,50

Na 2 uitverkochte edities keert Dockyard terug naar de NDSM Werf tijdens ADE in Amsterdam voor zijn diepste editie tot nu toe. Er zijn 5 gebied in 5 verwarmde tenten onder invloed van het welbekende Dockyard sfeertje.

muzieknootje

 

Thuishaven wintercircus w/ Giegling/ Geist & Hey! (Zaterdag 22)

Contactweg, 13:00-23:00, Tickets: €19,50

Ik schreef eerder al over een ander feestje van Thuishaven: Life and death, die nog niet bij het wintercircus hoorde. De dag erna vindt dit heerlijke feestje plaats die wordt gehost door Giegling, Geist & Hey! Ik ben helemaal fan van de artiesten, dit belooft een mooie dag te worden!

 

STRAF_WERK – ADE Day 2 (Zaterdag 22)

De Kromhouthal, 22:00-7:00, Tickets: €28,50

Voor de tweede avond van STRAF_WERK ADE zijn de toonaangevende record labels Knee Deep In Sound en PIV Records uitgenodigd in de rauwe en authentieke Kromhouthal. Na edities over de hele wereld zal Knee Deep In Amsterdam de grootste editie tot nu toe zijn voor het label van Hot Since 82. Zaal 2 staat geheel in het teken van PIV Records, het Amsterdamse label van onze eigen resident Prunk. Verwacht vooruitstrevende housemuziek en jonge getalenteerde producers tijdens STRAF_WERK – ADE Day 2!

 

Nachtdigital by LET (Zaterdag 22)

H7 warehouse, 23:00-8:00, Tickets: €22,50

Nachtdigital is een concept van Nachtville (wat kortgeleden haar eerste & zeer geslaagde editie gaf in een bungalowpark!) & LET. Met een zeker interessante line-up, op locatie van het H7 warehouse (echt een ravecave) en een geheel nieuw concept, maken ze deze ADE special wel heel verleidelijk!

 

Elrow After Hour Madness (zondag 23)

Transformatorhuis, 9:00-23:00, Tickets: €30,-

Elrow begint wanneer de zon opkomt, zo kan je makkelijk na elk ander nachtfestival doorstromen naar deze after! Elrow staat bekent op zijn entertainment en vermaak, of het nou in hun geestelijke thuis in Viladecans is, het zomerse verblijf in Space Ibiza of bij de vele feesten en festivals die al hebben kunnen genieten van het plezier dat Elrow met zich meebracht!

 

Wat zijn jouw plannen tijdens het Amsterdam Dance Event?

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge