Follow:
Beauty Review

Review: maandelijks verwenpakket Goodiebox! (augustus unboxing)

Goodiebox Augustus Recharge producten unboxing review cadeautip

De Goodiebox is een maandelijks abonnement, waarbij je elke keer een leuke box met verzorgingsproducten op je deurmat krijgt. Elke maand heeft een ander thema en deze maand (augustus) was het thema: Recharge. Je betaalt maandelijks, of eenmalig €19,95 voor een box met meer dan €65 aan producten. Tel uit je winst! Ook is het een leuke verassing wat er in de box zal gaan zitten, dus je moet het zien als een maandelijks cadeautje voor jezelf (of doe hem iemand cadeau).

Over Goodiebox

Zoals ik in de intro van deze blog al zei, is de Goodiebox een maandelijkse box met verzorgingsproducten. Elke maand heeft een thema waarbij je leuke passende producten krijgt of producten die op dat moment een trend zijn. De Goodiebox bevat 5-7 producten, die samen meer dan 65 euro waard zijn, terwijl je voor de box maar 19,95 hoeft te betalen (inclusief verzending)! Zo kan jij elke maand een soort klein cadeautje uitpakken, waarin heerlijke dure producten zitten van hoge kwaliteit. In de box zitten soms volledige producten en soms een kleine variant, zo kan je met zoveel mogelijk nieuwe spulletjes tegelijkertijd kennis maken! Als het later blijkt dat je het product niet meer kan missen, kan je altijd overwegen om de producten in de grote variant in huis te halen. Je koopt de Goodiebox via de website. Dit kan je eenmalig doen, maar ook in abonnementsvorm. Als je om welke reden dan ook niet blij bent met je box, kan je hem gewoon terugsturen en je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Bij Goodiebox draait alles om het geluksmomentje!

Cadeautip: de Goodiebox is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een leuk cadeautje voor een vriendin, moeder of zus! Zo blijft jouw cadeautje nog maandenlang indruk op ze maken ♥

De Augustus Recharge box

De Goodiebox van deze maand staat in het thema van ‘Recharge’, wat in het Nederlands ‘herladen’ betekent. En dat heb ik net nodig na zo’n maand vol werk en festivals. Mijn lichaam moet weer even bijkomen en herladen om de drukke schoolperiode weer aan te kunnen. Met deze box sta ik bewust even stil om tijd voor mezelf te maken, want altijd maar druk zijn is niet alles!

Hair growth formula gummies van Hairlust

Deze gummies zijn niet alleen lekker, maar bevatten ook vitamines, mineralen en aminozuren die samen zorgen dat jouw haar sterk en lang zal gaan groeien! In de Goodiebox zit een verpakking van 45 stuks. Je kan drie gummies per dag eten, dus je doet 15 dagen met deze verpakking. Dat is altijd mooi meegenomen in een hair growth journey! In de goodiebox zit ook een kortingscode, voor als je meer gummies wilt bestellen. Door de lekkere smaak van de gummies, heb je niet het gevoel dat je van die vervelende vitaminepillen aan het eten bent. De gummies zijn gezond en bevatten ook nog eens weinig calorieën.

Glazen nagelvijl van Fulgent World

Een glazen nagelvijl schijnt beter te zijn voor je nagels dan een normale. Het ruwe gedeelte van de glasvijl is veel fijner, waardoor je de nagelrand als het ware ‘dicht’ vijlt en beschermt. Een gewone vijl is veel grover en maakt de nagelrand juist eerder kapot dan dat je het ‘geneest’. Altijd handig om in huis te hebben, of om mee te nemen in je tas! Maar let op: laat de vijl niet vallen, want hij is breekbaar.

Pink Molécule Parfum van Zarkoperfume

Ik vind het altijd moeilijk om een parfum te beschrijven, zoals ik dat al eerder probeerde bij mijn favoriete parfum. De geur van Pink Molécule van Zarkoperfume is best wel fruitig en warm, maar tegelijkertijd ook fris. Ergens herken je ook de magische geur van noten in het parfum, dit geeft de parfum een luxe tint. Het is een kleine verpakking, perfect voor in je tas! Ik hou er altijd van om parfums mee te nemen naar festivals om even op te frissen, dus ik zal deze bewaren tot mijn volgende feestje.

Cherry Blossom Shampoo van BEAVER Professional

Toen ik hoorde dat er een shampoo in de box zou zitten, dacht ik gelijk: die kan ik vast niet gebruiken. Ik ben namelijk een jaar geleden gestopt met shampoo’s gebruiken die SLS bevatten, omdat dit je haar behoorlijk uit kan drogen. Je hebt het misschien wel eens door gehad, maar hoe vaker jij je haar met shampoo met SLS wast, hoe sneller je haar vet wordt (omdat je haar zichzelf wilt gaan herstellen). Toen ik zag dat deze shampoo geen SLS bevatte, wilde ik hem natuurlijk gelijk uitproberen! De shampoo ruikt ook heerlijk, cherry blossom (kersenbloesem) is een van de weinige bloemengeuren die ik lekker vind ruiken.

Violet gradual everyday tan van MineTan

Als ik naar feestjes ga, vind ik het wel fijn om een lekker bruin kleurtje te hebben. Met deze gradual tan van MineTan, bouw je over de dagen langzaam een kleurtje op. Perfect als voorbereiding op een feestje of om je kleurtje van de zomer te behouden! Een gradual tan is veel minder intensief dan een gewone zelfbruiner, en daarom heb je eigenlijk nooit strepen of een oranje kleur. Je kan na een aantal keer gebruiken zelf bepalen of je meer kleur nodig hebt of niet! Tip: breng de zelfbruiner aan met een applicator mitt.

Wil jij ook de producten van de Goodiebox Recharge in huis hebben? Als je voor 15 september besteld, heb je nog kans dat je de Augustus box ontvangt! + een gratis make-up borstel set van Niré!

Ga ik de box nog eens bestellen?

Jazeker! Ik vind het een super leuk verwen momentje voor mezelf. Je moet maar zo zien; als je al 1 product uit de box fijn vind, dan heb je de kosten er ongeveer al uit! Ook zijn het altijd goede en hoogwaardige producten, dus is de Goodiebox zijn geld zeker waard. Ik ben super blij met de Recharge Goodiebox van Augustus! Elk product is iets wat ik wel kan gebruiken. Ik zou niet alles in het eerste opzicht zelf gekocht hebben, maar dat maakt de box juist leuk. Je leert nieuwe producten en merken kennen, waar je anders misschien nooit van gehoord zou hebben. Van het merk MineTan heb ik zelf ook een echte zelfbruiner thuis (ook in de kleur violet), dus ik vind het super leuk om nu de gradual tan erbij te hebben! Ook ben ik heel erg blij met de shampoo zonder SLS, want ik gebruik nooit shampoo met SLS en anders zou ik hem dus niet gebruikt hebben. De hair gummies zou ik nooit zelf gekocht hebben, omdat mijn haar zelf al heel lang en dik is. Maar een vrouw kan nooit genoeg doen om haar mooie haren te behouden, en daarom probeer ik ze graag de komende maand uit!

Denk je nu: die box ga ik halen! Koop je box dan via deze link! Dit is een affiliate link, waardoor ik een kleine commissie krijg. De blog is in samenwerking met Goodiebox geschreven, maar dit betekent niet dat het reclame is. Ik vind de box oprecht een heel leuk verwenmomentje en het geld ook meer dan waard.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge