Follow:
Feestjes Vlog

Opblaasdieren op Elrow Town Festival Amsterdam!

Afgelopen weekend heb ik mijn festivalseizoen af mogen sluiten op Elrow Town Festival Amsterdam. Mijn school gaat weer beginnen en daarom wilde ik de zomer afsluiten met een knaller! Elrow Town Festival heeft ondanks het regenachtige weer, mijn verwachtingen overtroffen.

Elrow

Elrow is begonnen in Barcelona, maar omdat het zo’n uitbundig feestje is, is het al snel gegroeid. Het feest staat bekend om zijn confetti, opblaasdieren en verklede dansers. Het is net alsof je in het groot je verjaardagsfeestje aan het vieren bent. Vorig jaar was de eerste editie van Elrow Town in Amsterdam en dit jaar vond er een tweede editie plaats in het Havenpark (vlakbij Sloterdijk). Er was behoorlijk wat regen voorspelt, maar daar had het festival zich goed op voorbereid: overdekte stages en de bezoekers kreeg bij binnenkomst een poncho. Het festival had vrolijke techno. DJ’s zoals Fisher, Luuk van Dijk en Benny Rodrigues draaiden op het Town Festival! Ondanks dat Elrow Town nog best een nieuw festival in Nederland is, was het feest enorm groot en werd het goed bezocht. Sommige mensen uit het publiek waren zelfs verkleed, want op Elrow is niets te gek!

Beoordeling Elrow Town Festival: 8

Sfeer: 9  Locatie: 6
  Muziek: 7  Aankleding: 10
  Activiteiten: 8  Menu: 9
  Drukte/rijen: 8  Duurzaamheid: 9
  Weersverwachting: 7  Prijs: 7

Bekijk ook mijn vorige festival vlog!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge