Follow:
Beauty Feestjes Review

Niet zweten tijdens het dansen met Odorex deodorant?

Odorex deodorant deo

Je kent het probleem misschien: je staat al een tijdje los te gaan op de dansvloer, wanneer je opeens merkt dat je niet meer zo fris ruikt. Als je wild aan het feesten bent, kan het gebeuren dat je gaat zweten. Sommige hebben er misschien meer last van dan andere, maar iedereen zweet en dat is volkomen normaal. Toen ik een vriend van mij de zoveelste knuffel gaf op een festival, merkte ik dat hij eigenlijk altijd nog fris rook, ook al was hij al uren aan het dansen. Hij vertelde zijn geheim: Odorex Deodorant!

Odorex Deodorant Extra Dry

Je bent misschien al bekend met normale deodorants, in een spuitfles of roller versie. Deze normale deo’s hebben allemaal iets gemeen; ze ruiken erg lekker, zouden je de hele dag moeten beschermen tegen geurtjes en je wast ze het aan het eind van de rit weer van je oksels met water en zeep. Maar je kan je voorstellen dat deze deo gewoon wegwast wanneer je oksels overmatig transpireren. Odorex Extra Dry werkt heel anders daarentegen. Deze deo blijft gemiddeld 5 dagen zitten. Ja, je leest het goed. Je brengt de deo aan na het douchen, voor het slapengaan. De deodorant heeft 8 uur nodig om in je huid te trekken. Na die 8 uur ben je beschermd tegen het overmatig zweten. Douchen of wassen helpt niet, deze deo blijft steevast zitten. Precies wat we nodig hebben tijdens een festival!

Odorex deodorant deo

Test

Voordat ik de Odorex deodorant aanbracht, heb ik gedoucht en mijn oksel gewassen. Het is ongeveer 10 uur in de avond en de volgende dag heb ik een feestje. Ik heb zelf de spray versie gekocht, maar ik weet dat je ook een lotion, depper en crème hebt (let op: koop wel de Extra Dry versie). Het is maar waar jouw voorkeur ligt. Als ik de Odorex deordoant aanbreng, merk ik dat ik goed moet mikken. Het is de bedoeling dat je 3 sprays aanbrengt, helaas miste ik er al 1tje. Dus ik spoot in totaal 4 keer. De deodorant is best nat en ik kan me ook voorstellen dat hij prikt als je je net geschoren hebt. Ik wapper even met een oksels en houdt mijn armen een tijdje in de lucht. Normale deo droogt sneller. Ik ga in bed liggen en maak me klaar om te gaan slapen.

De volgende dag wordt ik wakker, met inmiddels droge oksels. Ik heb niet gezweet in de nacht en stink ook niet. Ik douche niet, maar breng wel normale deo aan. Niet omdat ik stink, maar omdat de Odorex nergens naar ruikt. In de avond heb ik mijn feestje. Ik overleef de hele dag zonder te zweten, nu eens kijken of de Odorex deodorant ook een wilde danceparty overleeft. In de zaal is het enorm warm, mensen lopen met waaiers. Ik merkte dat mijn handen wat meer gingen zweten dan normaal, misschien omdat de warmte via een andere manier mijn lichaam moest verlaten. Mijn oksel waren bijna helemaal droog en roken niet naar zweet. Ook na het feest rook ik niet vies. Wel zweette ik op de rest van mijn lichaam (rug etc), dus naar parfum rook ik ook niet meer. Het was in ieder geval een fijn gevoel om te weten dat ik niet stonk.

Odorex deodorant deo

Conclusie

Als je tijdens een avondje dansen last hebt van zweetoksels, dan is Odorex deodorant de perfecte oplossing! Je kan onbezorgd los gaan op je volgende feestje, zonder enorm te gaan zweten. De geur van zweet kan erg vervelend zijn en sommige mensen schamen zich er ook voor (wat helemaal niet nodig is, want iedereen zweet). Het is fijn om te weten dat Odorex deo onaangename geurtjes kan tegengaan. Wel gaan je handen wat meer zweten, omdat de warmte er toch op een andere manier uit moet. Als je dat geen probleem vindt, kan ik Oderex enorm aanraden! Odorex is ook te gebruiken in het dagelijks leven, dus niet alleen bij festivals bied deze deze een oplossing.

Odorex deodorant is verkrijgbaar voor ongeveer €10,70 bij de meeste drogisterijen of bij Bol.com!

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maartje

  Hi Iris, even een vraagje… ik heb dit probleem ook met uitgaan maar ik zweet bijvoorbeeld ook heel erg in mijn nek en op mijn voorhoofd. Zou je denk jij die spray ook daar kunnen aanbrengen?

  23 juli 2019 at 21:27
  • Reply Iris

   Hi Maartje, van de Odorex extra Dry heb je ook een lotion versie, speciaal voor dit soort gelegenheden! Ik zou het alleen niet echt aanraden om deze lotion vaak op je voorhoofd aan te brengen, ivm het verstoppen van je poriën! Ik gebruik altijd de Becca Evermatte primer en banana powder om m’n voorhoofd matte te houden. Als je tijdens het uitgaan naar de wc gaat, even je gezicht droogdeppen met een papiertje en de banana powder opnieuw aanbrengen. Hoop dat je er wat aan hebt!

   23 juli 2019 at 21:44

  Leave a Reply

  CommentLuv badge