Follow:
Feestjes Lifestyle

Mijn plannen voor ADE 2017

ADE Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance event is al over een maand, dat betekent honderden feestjes in Amsterdam in dezelfde week. Heel veel feestjes zijn snel uitverkocht, dus schaf nu gelijk een kaartje aan! Ik heb voor het gemak even de 5 leukste feestjes op een rijtje gezet:

ade logoSpreken de onderstaande feestjes je niet aan? Doe dan inspiratie op met mijn lijstje van vorig jaar. En ben je benieuwd waar ik heen ga? Check dan mijn Agenda. Benieuwd waar ik vorig jaar heen ben geweest? Kijk dan mijn ADE vlog van 2016!

DGTL w/ Nina Kraviz, Âme, Modeselektor, Jon Hopkins & more (19 Oktober 2017)

Scheepsbouwloods 22:00 – 7:00, Tickets: €35,-

DGTL viert haar eerste ADE feestje met de bovengenoemde toppers! Het Industriële feestje heeft alles wat een goed techno feestje nodig heeft: de locatie en de dj’s! Dit feestje wil je niet missen.

Awakenings x Adam Beyer present Drumcode (19 Oktober 2017)

Gashouder 22:00 – 8:00, Tickets: €44,50

Awakenings hoort echt thuis in dit rijtje! De locatie is geweldig, met vuurwerk en een super goede belichting in het dak. De rave cave is bestand tegen de hardste deuntjes. Je mist echt iets, als je nog nooit naar een Awakenings binnen feestje bent geweest.

Into the Woods ADE Weekender (20/21 Oktober 2017)

NDSM 12:00 – 23:00, Tickets per day: €36,50

Into the woods festival vond plaats in September, dit hele weekend was een regenachtig zooitje. Tijdens ADE is er een nieuwe kans, om dit feestje mee te maken en deze keer zonder buien! Het techno feestje waar je echt een keer geweest moet zijn!

Dockyard Daytime Festival ADE (21 Oktober 2017)

N1-Park, Westpoort 11:00 – 23:00, Tickets: €44,50

De topper van vorig jaar! Hier hoorde ik zoveel goede verhalen over, dat hij deze jaar tussen mijn go-to lijstje staat. Dockyard in mei was ook geweldig. Het is goed geregeld, de aankleding is prachtig en de sfeer over de top goed.

Gem x Loveland ADE Closing (22 Oktober 2017)

Mediahaven 18:00 – 6:00, Tickets: €22,50

Een goede ADE kun je niet doorgaan zonder afsluiter! Samen met Gem Records viert Loveland een geweldige closing in de Mediahaven van Amsterdam, met een line-up waar je ‘U’ tegen zegt. De beste en bekendste namen uit de Techno-scene kan je hier allemaal bij elkaar vinden!

 

Weten jullie al wat je gaat doen tijdens ADE? Laat het me hieronder weten in de reacties! ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge