Follow:
Feestjes Vlog

Ik heb een kanaaltrailer op YouTube!

Omdat mijn publiek aan het groeien is, wilde ik een kanaaltrailer op YouTube. Dit is mijn allereerste kanaaltrailer! Ik volgde het advies van veel grote YouTubers op: vertel wie je bent, wat je doet, wanneer je video’s online zet en wat je voor jouw doelgroep kan betekenen. Zo kun je met jouw kanaaltrainer een hoop nieuwe mensen trekken! Abonneren kan hier! (Dit support mij en mijn blog super erg! ♥)

The Story Behind

Mijn trailer heb ik opgenomen op Mystic Garden festival! Een vriendinnetje van mij, Jasmine, heeft me geholpen met de intro, waar we buiten het festival. Ik wilde ook afsluiten op het festival, helaas wat het onmogelijk om te filmen op het festival: Te veel muziek! Daarom het ik de outro op mijn bed gefilmd. In het midden zijn allerlei beelden te zien op verschillende festivals: Zoals 909, Loveland, Amsterdam Open Air, Thuishaven en nog veel meer!

Volg mijn kanaal op YouTube om mij wat extra te steunen! ♥

kanaaltrailer by Iris Huijkman

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge