Follow:
Feestjes Vlog

Thuishaven wintercircus opening 2017!

thuishaven thumpnail wintercircus vlog


Afgelopen weekend was het zo ver, het Thuishaven wintercircus werd weer geopend! Na het lange wachten mogen we eindelijk weer elke zondag van een heerlijk feestje genieten op het circusterrein. Elk seizoen komt Thuishaven groter terug dan ooit tevoren!

Thuishaven

Thuishaven vindt in de winter en zomer elke zondag plaats aan het eind van metrolijn 50 richting Isolatorweg. Het feestje wordt ook wel eens op zaterdag gevierd en daar maakte ik afgelopen weekend goed gebruik van! Thuishaven wordt gevierd op een circus locatie, die elk seizoen verandert. Na de zomer neemt het feest even de tijd om om te bouwen tot een wintercircus. Dit jaar was er een extra tent op locatie neergezet en waren er meer wc’s bijgekomen (binnen, niet op dixi’s)! Het team weet het te presteren om elk jaar weer groters uit te pakken, daarom is de opening van het circus een geweldig evenement om bij te wonen.

Helaas was deze keer de welbekende photobooth van Thuishaven buiten werking. Bij binnenkomst kregen sommige (de eerste 100) een merchandice tas van Thuishaven, en toevallig was ik 1 van die gelukkige! De tas (en de t-shirts) waren ook nog te  koop bij de muntenbalie (tevens als sigaretten en gehoorbescherming).

Muntjes

De muntjes kostte 2,85 wat betekent dat het bijna 10 cent duurder is geworden dan vorig jaar. Thuishaven was altijd een feestje waar je niet veel geld uit hoefde te geven, maar dat begint langzamerhand te veranderen. Ook de ticket zijn van 12,50 naar bijna 15 gegaan! De muntjes waren te halen per 10 euro (dus 3,5 of 7 etc).

Eten & Drinken

Het eten en drinken op thuishaven is altijd super goed geregeld! Aan de bar kan je zelfs appelcider halen, limonade en er is een ruime keuze uit wijntjes. In de keuken van Leen kun je eten halen. Er is voor het eten goed nagedacht over de vega’s, want veel van de gerechten zijn zonder vlees verkrijgbaar. Ook hebben ze elke keer weer nacho’s op het menu staan, super lekker als je al hebt gegeten van tevoren, maar toch wat naar binnen wilt werken!

Line-up

De line-up werd geheim gehouden, wat ik wel jammer vond. Op de dag zelf hingen er a4 papiertjes met namen van dj’s op het terrein, die zag je dus snel over het hoofd. Ik weet alleen dat a.o. Michel de Hey draaide zaterdag! Ondanks ik weinig dj’s herkende, was de muziek heerlijk. De techno was hard in de loods, vrolijk in de kleine circustent en zweverig in de main circustent!

Damian Lazarus
Benny Rodrigues
Adam Port
Patrice Baumel
Ingi Visions (Samuel Deep & Julian Alexander)
Spokenn (Ferro & Reiss)
Michel de Hey (official)
YOUSEF
Ici Sans Merci
Olivier Weiter b2b Eelke Kleijn
Konstantin Sibold + Tsepo + Kosme (10HRS b2b2b show)
JAMA
Andre Hommen
Wouter s
Astronaut uit Delft

Wanneer gaan jullie naar Thuishaven? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge