Follow:
Personal Verhaaltjes

Alles over mijn poes

poes kat huisdier snoepie

Toen ik op 9 jarige leeftijd een spreekbeurt over katten hield, wilde ik weten wat voor info poesjes.nl mij te bieden had. Ik typte het webadres in en belandde als kind op een heuse pornosite, en ik wist zeker: dit was niet de poes waar ik mijn spreekbeurt over wilde houden. Dus om jullie het ook even duidelijk te maken deze blog gaat over mijn huisdier en niet over het vrouwelijk geslachtsdeel, jammer he?

Mijn huisdier

Ik heb zelf maar 1 huisdier: Snoepie, een poes! Ze is een kruising tussen een kat met een hele spitse neus en eentje met zo’n platgedrukt neusje, waardoor zij weer een normale neus heeft gekregen. Het is de allerliefste kat! Ze is super sociaal, heeft altijd zin om te knuffelen en sloopt nooit wat. Ze miauwt alleen veel, dat kan vrij vervelend zijn, maar soms ook wel gezellig! Toen ik 9 was kregen we Snoepie, omdat we in een ander huis gingen wonen. Snoepie was toen nog maar een kitten. Onze poes is nu alweer 10 jaar oud!

Poes huisdier kat snoepie

Tot vorig jaar had ik twee katten, eentje is helaas overleden. Verder heb ik ooit nog guppy’s gehad, die zich zover voort kunnen planten dat het hele aquarium overvol zat. Guppy’s waren dus geen succes. Ik heb ook nog eens een hamster overgenomen van een vriendin, die ik elke avond in de badkamer neerzette, omdat ik anders niet kon slapen van het geluid. Hamsters zijn nachtdieren, en de mijne ging de marathon rennen in zijn wieltje. Ik kwam er toen achter dat Hamsters niet tegen vochtige ruimtes kunnen. Een Hamster was dus ook niet zo’n succes. Ik hou het lekker bij mijn eigen poes!

Toen ik op jonge leeftijd met mijn kat aan het knuffelen was en tegen mijn moeder zei dat ik poesjes altijd zo lekker vond ruiken, barstte ze in lachen uit. Ik snapte er niks van, dat kon je toch gewoon zeggen?

Oke leuk, ik heb dus een poes als huisdier en jij? 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge