Follow:
Feestjes Vlog

Mijn Koningsdag 2016


Goedenavond lieve feestvierders! Vandaag heb ik voor jullie een nieuw filmpje. Ik ben namelijk afgelopen woensdag naar twee feestjes geweest, want het was Koningsdag! Op deze dag vieren we in Nederland de aanwezigheid van onze Koning Willem Alexander. Overdag heb ik gedanst op Loveland van oranje, en in de avond bij Thuishaven!

Loveland ( van Oranje )

Omdat dit jaar het Kingsday festival in het Olympisch stadion niet doorging, zijn we naar Loveland geweest. We hebben een groepsticket voor 4 personen gekocht voor zo’n €17,50 p.p. , dan moesten we wel met z’n alle tegelijk naar binnen. Er was van te voren wat onrust over het kaartje, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

Op Loveland wordt aardig wat techno gespeeld, gelukkig is het wat zachtere waar ik van houd! De locatie was in Amsterdam, in het Meerpark. Ik ben zelf nog nooit in het Meerpark geweest, maar vond het een prima locatie!

Het weer was niet al te best op Koningsdag en daar had Loveland zich wel iets beter op voor mogen bereiden. Er waren bij de Main-stage namelijk weinig schuilplaatsen. Daarnaast waren de andere 2 stages wel overdekt! Gelukkig kregen we gratis poncho’s!

IMG_0921Eten en Drinken

Over het eten was niet veel te zeggen, ze hadden wat standaard eetkraampjes. Ik heb zelf patat gehaald, waar je gelukkig best veel van kreeg! Ook heb ik een ijskraampje gezien die niet veel klanten had.

Over het drinken was ik wel erg tevreden! Ze hadden naast het gebruikelijke, ook nog chocolademelk en gluhwein! Toen het wat kouder werd heb ik hier voor het eerst gluhwein gedronken, heerlijk! Ook hadden ze een grote keus uit sterkere dranken, helaas wel uit blikjes en dus niet zelf gemixt.

Muntjes

Loveland maakte gebruik van muntjes als betaalwijze! Voor €28 zou je 10 muntjes moeten krijgen, dat is dus €2,80 per muntje/biertje. Toen ik 10 muntjes ging halen, kreeg ik er uiteindelijk 15. Daar zegt niemand nee tegen!

IMG_0908Sfeer

Ondanks de regen was er een goede sfeer! Ik heb met veel mensen gepraat. Het was erg gezellig. Ik vond wel dat er niet veel beweging in het publiek zat, niemand ging helemaal los. Wat gek is, want met zulke kou zou je toch graag veel willen bewegen? Om de sfeer wat op te leuken heb ik een aantal lachspiegels gezien, een draaimolen, en een klein marktje!

 

 

Muziek

De Techno die gedraaid werd op dit Festival was dus wat aan de zachte kant! Ik weet dat meerdere van mijn vrienden van hardere muziek houden, maar ik zelf had niks te klagen. Ik heb zelfs een paar house muziekjes tussendoor gehoord, niet verkeerd!

Adam Beyer
Ben Klock
Pan-Pot
Kölsch
Guy Gerber
Agoria
Secret Cinema
EgbertLIVE
Benny Rodrigues
Tom Trago
Beesmunt Soundsystem
Elias Mazian
Carlos Valdes
William Kouam Djoko
Joey Daniel
Ici Sans Merci
Ferro
Makcim
Prunk
Chris Stussy
Alex Salvador
Daan Groeneveld

 

Thuishaven

Toen Loveland al om 8 uur was afgelopen, zijn we naar Thuishaven gegaan. Helaas wel 45 minuten reizen, maar het was het zeker waard! Ik ga wel vaker naar Thuishaven, maar was nog nooit op de after in de Elementstraat geweest! Thuishaven bestaat deze dag ook 3 jaar! De uitstraling was hetzelfde als op de Thuishaven overdag, alleen niet in een circustent en er waren weinig eetkraampjes. De Muntjes op Thuishaven kosten €2,75 per stuk! Naar de wc gaan kost helaas ook een muntje, gelukkig waren het geen dixies!

Wil je ook een keer mee naar Thuishaven, kijk dan even op Facebook, want Thuishaven heeft geen site!

 

Het was een geweldig leuke dag, aan het eind was ik helemaal kapot! Waar zijn jullie geweest met Koningsdag?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge