Follow:
Personal

Moederdag

Lieve Mama,

Ik schrijf een keer over jou! Dat mag op een dag zoals deze. Vandaag is het namelijk Moederdag!

Iedereen die jou heeft leren kennen is een geluksvogel geweest! Je staat altijd aan mijn zijde, in goede en slechte tijden! Jij bent mijn houvast, mijn steun en toeverlaat. Ik kan alles aan je kwijt. Mijn moeder en vriendin!

Ik word gelukkig wat ouder, en zo kunnen we het steeds beter met elkaar vinden. Ik kan uren met je praten, want dat kan jij als de beste. Vandaag word jij (letterlijk en figuurlijk) in het zonnetje gezet!

Van jou krijg ik altijd de beste adviezen! Jij stelt iedereen op zijn gemak. Ik ben zo trots op een moeder zoals jij! Mama, jij bent helemaal te gek!

image2 (4)

Heb jij de geheime boodschap gevonden?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge