Follow:
Personal

Over mijn eerste serieuze relatie

Iris en Bram in Barcelona

Ik ga jullie vandaag eens vertellen over mijn eerste serieuze relatie! Zijn naam was Bram en ik heb 3 jaar een relatie met hem gehad. Hij is mijn beste vriend, en ik had ook nog eens een relatie met hem!

2015-01-01 12.56.14How we met.

Bram en ik zagen elkaar voor het eerst op het schoolfeest, of eerlijk gezegd: na het feest. We stonden allebei op een foto, maar hadden elkaar daarvoor nooit eerder gezien. Via Facebook raakten we aan de praat over deze foto. En door het smoesje;”Facebook is vervelend, mag ik je nummer misschien?” raakten we verder in gesprek! Bleek dat we allebei op dezelfde school zaten, maar we hadden elkaar nog nooit gezien! We praatte best veel met elkaar via Whatsapp, maar spraken eigenlijk nooit af. Ook op school zeiden we alleen nerveus gedag, verder was er niet veel contact.


De klik.

Na een paar maanden praten via de telefoon was ik jarig! Ik werd 16 en gaf een groot feest, veel te groot voor mijn huis. En ik besloot Bram ook uit te nodigen aangezien we best vaak praatten. Eenmaal op mijn verjaardag kwamen we er achter dat we het wel erg leuk hadden als we met elkaar waren! Hij bleef als een van de laatsten nog op mijn verjaardag, nadat deze ten einde werd gebracht door de politie. Er waren zoveel mensen op mijn verjaardag maar toch waren we alleen maar geïnteresseerd in elkaar!2014-08-11 19.45.36

First date.

Omdat ik de dagen erna druk bezig was met opruimen en foto’s online zetten had ik verder niet meer aan Bram gedacht. Ik kwam naar school en liep met mijn beste vriendin door een gang. Ze zei opeens dat Bram naar me keek. Ik keek Bram terug aan en toen wist ik dat ik wel iets moest zeggen! Dus ik vroeg heel nonchalant aan hem of hij een keertje wat wilde doen samen met mij. Hij reageerde, veel te enthousiast, dat hij dat wel wilde! Dus de volgende dag, op de datum waarop ik echt jarig was, kwam hij bij mij een filmpje kijken thuis. Ik was heel erg nerveus en begon zelfs en beetje te shaken toen hij binnenkwam. Hij ontmoette mijn moeder en mijn twee katten! Dat ging gelijk goed! We keken een horror film waardoor ik lekker tegen hem aan kon kruipen! Onze eerste kus leek dan wel eens waar helemaal nergens op maar het was een leuke avond. We hebben na de film nog tot laat gepraat. En zelfs toen hij weg ging, kwam hij nog terug voor een laatste kus

image2 (1)Onze relatie.

Na onze eerste date zagen elkaar nog heel vaak! Precies een maand later waren we Facebook official! Maar niet alleen vriendje en vriendinnetje maar ook beste vrienden. We deden zoveel dingen samen en konden over alles praten! Bram is ook degene die mij mee heeft gesleurd naar festivals en ook nu nog altijd met me mee gaat. We zijn allebei positief veranderd sinds we elkaar hebben ontmoet, we hebben elkaar goed aangevuld!  Ik had nooit gedacht dat onze relatie zo’n geweldige tijd zou worden! We hadden ook onze slechten momenten, die ons uiteindelijk fataal waren. Na 3 jaar was onze relatie toch echt ten einde. Beide hebben we er geen spijt van, want we hebben zoveel van elkaar kunnen leren! Het is tijd om verder te gaan als vrienden.

Over Bram.

Bram is nu 20 jaar oud, twee jaar ouder dan mij! Hij houdt heel erg van feesten en weekend, daar kon ik nog wat van leren! Hij heeft al sinds zijn jeugd de leukste vriendengroep waar hij nu nog steeds heel hecht mee is, en ik nu ook! Ik heb zoveel bewondering voor ze! Bram is ook heel hecht met zijn familie, bij hun in huis is het altijd een feest. Bram was een student in de evenementen branche, maar heeft daar nu al zijn baan in gevonden!

Hoe was jouw eerste serieuze relatie?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge