Follow:
Feestjes Vlog

Wees jezelf op Milkshake Festival 2019!

Milkshake Festival vlog wrdprs

Nadat de organisatie van Milkshake mij van de gastenlijst van het festival had afgegooid, kon ik gelukkig toch op een andere manier een zondag ticket bemachtigen voor dit uitverkochte feestje. Vorig jaar heb ik zo’n leuke dag gehad op Milkshake, dat ik dit jaar niet aan me voorbij wilde laten gaan. Op Milkshake kan je lekker jezelf zijn, wie je ook bent en waar je ook van houdt. Vooral mensen van de LGBTQ+ gemeenschap zijn op dit festival aanwezig.

Van de gastenlijst gegooid?

Omdat ik een festival-blogger ben, sta ik ondertussen al bij best een hoop festival op de (pers-)gastenlijst. Daar ben ik natuurlijk super dankbaar voor, want dit komt mede door de steun van al mijn lezers en kijkers! Net als vorig jaar zou ik dit jaar als pers naar Milkshake gaan en heb ik dus geen kaartje hoeven te kopen. Ik had er enorm veel zin in. Helaas kreeg ik een week voor de aanvang van het festival te horen dat ik niet meer kon komen en hebben ze mij zonder pardon van de gastenlijst afgegooid. Niet heel netjes, want mijn outfit had ik al speciaal voor dit festival gekocht en de tickets waren ondertussen al uitverkocht. Het is misschien een luxeprobleem, maar dat betekent niet dat de organisatie op de juiste manier gehandeld heeft. Gelukkig kon ik op een andere manier nog een zondag ticket bemachtigen, maar helaas niet in samenwerking met Milkshake zelf. Dit is ook de reden dat ik deze vlog zonder camera heb gefilmd, want ik wist niet helemaal zeker of ik een camera mee nou binnen zou krijgen.

Milkshake festival foto 019

Milkshake Festival

Je zal je misschien afvragen, waarom ik toch naar een festival wilde gaan die mij aan de kant had gezet. Ik zal het je vertellen. Het festival van Milkshake is namelijk een super open-minded plek om te feesten. Het festival eert de LGBTQ+ gemeenschap en alles wat daar bij komt kijken. Zo kan je bijvoorbeeld rodeo rijden op het mannelijke geslachtsdeel, een echte drag-race bijwonen of naar een stage vol met skippyballen. Noem het maar op en het is nog steeds niet te gek voor Milkshake festival. Ook al hoor ik zelf niet echt bij de gemeenschap, ik vind het toch super leuk om naar dit festival toe te gaan. Niet alleen om de vrijheid van Nederland te vieren, maar ook omdat ik zelf graag heel open-minded ben. En onthoudt: Milkshake is voor iedereen, want iedereen verdient het om geaccepteerd en met respect behandelt te worden

Milkshake verrast mij elke keer met nieuwe en leuke shows. De bezoekers van dit festival zijn ook enorm extravert gekleed: topless, prinsessenjurkjes, mannelijke-strings of volledig in het leer. Dat vind ik ook het fijne aan dit festival, iedereen kan lekker zichzelf zijn. Dus heb je nog een heftige outfit in je kast, die je naar andere festivals niet aan zou durven te trekken, dit is je kans! Oh trouwens, er is ook nog muziek op Milkshake festival. Denk bijvoorbeeld aan verschillende stages met: hitjes, billen-schudmuziek of techno. Op Milkshake Festival is letterlijk voor ieder wat wils.

Beoordeling: 7,7

Sfeer: 7  Locatie: 8
  Muziek: 6  Aankleding: 9
  Activiteiten: 10  Menu: 9,5
  Drukte/rijen: 6  Duurzaamheid: 8
  Weersverwachting: 7  Prijs: 6

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge