Follow:
Feestjes Vlog

Welcome To The Future: mijn eerste keer!

Ik wilde al een hele tijd eens naar Welcome To The Future Festival gaan, maar telkens kwam het niet goed uit of was ik op vakantie. Afgelopen zaterdag 20 juli 2019 was de eerste keer dat ik dit mooie festival in het Twiske mocht bijwonen en wat was het leuk! Het weer was beter dan verwacht, we hadden lekkere techno en originele stages.

Welcome To The Future Festival

Welcome To The Future (WTTF) is een best bekend festival, dat kan ook niet anders als het door ID&T georganiseerd wordt. ID&T is de festivalorganisatie die ook grote feesten als Mysteryland en Amsterdam Open Air organiseert. Welcome To The Future staat bekend om de originele stages en aankleding. Lasershows en trippy versiering gecombineerd met super goede techno. Groote namen als Sam Paganini, Sven Väth, en Chris Liebing draaide op dit mooie festival. Naast WTTF, was ik ook nog nooit bij het Twiske geweest. Ik moet zeggen dat ik de locatie zelf echt fijn vond, lekker half in de bomen, maar de bereikbaarheid was minder. Het was op fietsafstand van Amsterdam, maar wij moesten 30 minuten lopen naar een Uber of taxi, of je kon met een pendelbus naar het openbaar vervoer. Die wandeling na het festival was echt deprimerend: een slecht verlicht landweggetje die gevaarlijk dicht langs het water liep. Gelukkig was de reis het helemaal waard. Ik heb enorm genoten, want ook het weer die dag zat enorm mee. Er was onweer voorspelt, maar uiteindelijk hebben we nog 6 uur lang zon gehad!

Ik ging namens Festival Lovers naar dit geweldige feestje. Als je meer zin hebt in leesvoer over Welcome To The Future, kan je mijn artikel lezen op de website van Festival Lovers!

Beoordeling: 7,7

Sfeer: 9  Locatie: 6
  Muziek: 9  Aankleding: 8
  Activiteiten: 7  Menu: 9
  Drukte/rijen: 8  Duurzaamheid: 6
  Weersverwachting: 8  Prijs: 7

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Welcome To The Future Festival: na regen komt zon! - Festival Lovers

    […] die wel waren gekomen de laatste 7 uur nog droog zouden kunnen dansen! Door de regen ben ik zelf wat later vertrokken naar het Twiske en maakte daarom net nog het laatste buitje mee. Tegen […]

    25 juli 2019 at 19:15
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge