Follow:
Feestjes Vlog

Vlog: Awakenings ADE X Charlotte de Witte presents KNTXT 2019!

Awakenings ADE Charlotte de Witte KNTXT 16 oktober 2019 ADE Amsterdam Dance Event

Ik geloof dat ik nog nooit zo snel een blog & vlog online heb gezet! Gister ben ik naar Awakenings ADE geweest in de westergasfabriek. Dit feestje werd samen met Charlotte de Witte georganiseerd. Benieuwd hoe leuk Awakenings dit jaar was, kijk dan de vlog!

Awakenings ADE

Awakenings is een van de meest bekende techno feesten. Jaarlijks geeft Awakenings meerdere evenementen, waaronder een groot techno festival in Spaarnwoude en een week lang aan feesten in de gashouder tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Ik ben er al een paar keer heen geweest en ik ben verliefd. Awakenings is elk jaar weer geweldig. De westergas is een hele fijne locatie voor een nachtelijk feestje, de shows zijn super en de DJ draaien fantastisch. Voor mij is Awakening een echte traditie tijdens ADE en ik kan het ook iedereen aanraden. Awakenings geeft van woensdag 16 oktober 2019 t/m zaterdag 19 oktober 2019 dagelijks feestjes op twee verschillende locaties in Amsterdam, de Westergasfabriek en Warehouse Elementenstraat. Dat betekent dat je maar liefst acht feestjes hebt om uit te kiezen om bij te wonen. Vandaar dat ik deze vlog ook zo snel post, want je hebt nog alle tijd om de volgende editie bij te wonen (of alvast plannen te maken voor volgend jaar)!

Kijk ook de officiële live stream van Awakenings ADE 2019 op YouTube!

Beoordeling Charlotte de Witte presents KNTXT8,2

Sfeer: 10  Locatie: 9
  Muziek: 9,5  Aankleding: 9
  Activiteiten: 6  Menu: 9
  Drukte/rijen: 6  Duurzaamheid: 7
  Weersverwachting: 5  Prijs: 8

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge