Follow:
Feestjes Vlog

ADE: Dockyard & Mystic Garden Festival 2019!

ADE: Dockyard & Mystic Garden Festival Het feestje van Iris

Afgelopen zaterdag was ADE: Dockyard & Mystic Garden festival. Vorig jaar was de eerste keer dat deze twee feestjes hun krachten bundelden om samen een festival te organiseren. De industriële kant van Dockyard en de sprookjeswereld van Mystic Garden gooien ze niet door elkaar. Je kan op het festival overlopen van de ene naar de andere kant. The best of both worlds!

Twee festivals in een?

Voorafgaand van het ADE: Dockyard & Mystic Garden festival kon je een ticket kopen op de website van Dockyard of Mystic Garden. Het festival was al snel uitverkocht na de succesvolle editie van vorig jaar. Er was heel wat verwarring of er verschillende ingangen zouden zijn, maar dit was niet zo. Beiden feestjes werden gevierd op het Havenpark in Amsterdam en hadden dus ook dezelfde ingangen. Het Havenpark is een fijne locatie voor een festival. Het terrein is groot en overzichtelijk. Bij binnenkomst kon je kluisjes en muntjes halen, daarna had je de keuze: ga je naar de Dockyard kant, of die van Mystic Garden? Dockyard staat bekend om zijn industriële uitstraling. Hier zag je bijvoorbeeld gekleurde containers staan of ‘robots’ rondlopen. Bij dockyard werd dan ook alleen maar keiharde techno gedraaid. Denk aan Charlotte de Witte, Len Faki en Dax J bij Dockyard. De Mystic Garden kant leek meer op een sprookjesbos, waar sierlijke wezens rondliepen en zelf enorm grote paddenstoelen stonden. Bij Mystic Garden was de techno heerlijk dansbaar en zeker niet zacht! Hier draaide bijvoorbeeld Egbert (live), Olivier Weiter en Benny Rodrigues.

Beoordeling ADE: Dockyard & Mystic Garden Festival: 8,2

Sfeer: 9  Locatie: 8
  Muziek: 9  Aankleding: 9
  Activiteiten: 7  Menu: 8,5
  Drukte/rijen: 8  Duurzaamheid: 7
  Weersverwachting: 9  Prijs: 7,5

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge