Follow:
Feestjes Vlog

Mystic Garden & Dockyard ADE Festival 2018!

Mystic Garden & Dockyard Festival ADE 2018

Afgelopen weekend was ik te gast bij Dockyard festival, en wat bleek? Dit feestje bundelde zijn krachten met Mystic Garden, waardoor ik dus eigenlijk naar twee festival kon, op dezelfde dag en locatie! Super vet dus, want je had echt een scheidslijn tussen de twee totaal verschillende werelden. Lees hier mijn ervaring, of bekijk de vlog!

Dockyard

Toen ik te horen kreeg dat ik naar Dockyard festival mocht gaan, was ik natuurlijk super blij. Ik ben al een keer eerder bij Dockyard geweest in Zaandam en dat vond ik echt heel vet. Deze keer vierde Dockyard zijn feestje in het havenpark (vlakbij Sloterdijk in Amsterdam). Na een tijdje werd opeens bekend gemaakt op social media dat dockyard en Mystic Garden hun krachten gingen bundelen en dat hebben ze goed gedaan ook. Op het festival had je als het ware twee kanten. Je merkte ook duidelijk aan welke kant van het festival je was, omdat je door een soort poort moest om de andere kant te betreden. De ene helft was aangekleed door Dockyard. Deze was enorm industrieel. Je zag oude auto’s en allemaal gekleurde containers staan. De muziek was super goed aan de Dockyard kant. Artiesten zoals Len Faki, DAX J en Egbert (live) waren hier te zien.

Mystic Garden

Ook al vond ik de muziek aan de Dockyard kant ietsjes beter, de Mystic Garden kant was mijn favoriete plek om te zijn. Het festival was super leuk aangekleed. Je zag er overal verkleedde mensen rondlopen, de aankleding was sprookjesachtig, er was een marktje en zelfs een sfeervolle stage met oude hitjes (Tijdmasjien). De Terminal One stage was hier mijn favoriete plek, aangezien hier ook enorm hard gedraaid werd. Zoals jullie misschien wel weten is Mystic Garden Festival (in de zomer) mijn favoriete festival en dat zal ook wel zo blijven. Dit festival heeft gewoon zo’n leuk concept met allerlei leuke en innoverende activiteiten. Ik vraag me eigenlijk af of er ook een secret stage op het terrein was? Aangezien deze ook altijd op het festival in de zomer aanwezig is. Stiekem hoop ik van niet, want ik heb hem niet gevonden en dan zou ik zeker iets gemist hebben!

Beoordeling 7,8

Sfeer: 8 Locatie: 7
Muziek: 9 Aankleding: 8
Activiteiten: 9 Menu: 8
Wachtrijen: 6 Prijs: 6,5

* naast het feit dat er wel genoeg wc’s en barren waren en dus weinig wachtrijen, vond ik het festival enorm druk. Je liep steeds in een soort lange rij als je van stage wilde wisselen en er waren niet genoeg zitplekken. Daarom heb ik de ‘wachtrijen’ wat minder beoordeeld, omdat je steeds door de enorme drukte moest lopen. 

Mystic Garden & Dockyard was dus wel echt een aanrader! Hopelijk tot volgend jaar! ♥

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jessie

  Leuke vlog! Waar is je groene jurkje van😊

  9 oktober 2019 at 14:06
  • Reply Iris

   Dankje Jessie! Vorig jaar bij de Costes gekocht 😇❤️

   9 oktober 2019 at 14:28

  Leave a Reply

  CommentLuv badge