Follow:
Personal

10 dingen die typisch ‘Iris’ zijn

Iris oranje Maxima Fiets Basil Fietsmand

Naast mijn mooie oranje Maxima fiets, zijn er nog veel meer dingen waar ik aan te herkennen ben! Want wat dacht je van avocado all day – every day, typisch Iris? Of aan mijn super geweldige muziek playlist, al zeg ik het zelf. 

1. Mijn mooie oranje Maxima fiets. Ik heb de lelijkste fiets van het land en daar ben ik trots op. De knal-oranje fiets ziet er misschien cool uit tijdens Koningsdag, maar de rest van het jaar moet ik hier ook op rondfietsen. Om het af te maken zit aan mijn stuur ook nog een super leuk mandje van Basil, sierbloemetjes en hangt er een badeendje aan. Mijn vrienden weten altijd waar ik ben, als ze mijn fiets ergens buiten zien staan.

2. Avocado all day, every day. Ik eet altijd avocado. Als ik ze niet als ontbijt eet, mix ik ze wel door de smoothie, maak ik er guacamole van of gaan ze door het avondeten. Avocado’s zijn gewoon super lekker! Wanneer ik een gerecht met avocado afwijs, moet ik wel ziek zijn, want dat gebeurt nooit!

3. *Zit altijd op de speaker* Ik ben in mijn vriendengroep altijd degene die de muziek verzorgt. Ik heb namelijk heel veel muziek op mijn telefoon staan en daarom is het makkelijk om iets aan te zetten. Funky disco of snoeiharde Techno? Dj Iris draait het allemaal! Mijn muziek kan je terugvinden op mijn Spotify of Soundcloud.

4. Altijd hebbedingetjes meenemen op festivals. Gekke gekleurde brilletjes, caleidoscoop brillen, een toroflux, bellenblaas of snoep? Ik heb het meestal allemaal mee in mijn kleine schoudertasje, waar ook nog eens mijn camera in zit! Hoe het me nog lukt om dit tasje steeds dicht te krijgen, is mij ook een raadsel!

5. Keihard stressen wanneer ik uit de bus moet of eten moet bestellen.  Ik ben alleen stressbestendig als het om tentamens gaat, maar van simpele alledaagse zaken raak ik in paniek. Dat blijkt maar weer wanneer ik uit de bus moet, en 3 haltes van te voren al mijn OV-chipkaart ga pakken en op het stopknopje wil drukken. Eten bestellen gaat ook moeilijk. Ik herhaal 100 x wat ik wil, maar als de ober langskomt, weet ik het opeens niet meer!

Iris oranje Maxima Fiets Basil Fietsmand

6. Altijd zoete wijn drinken. Typisch Iris: Ik neem altijd zoete wijn mee, naar elk feestje. Ik lust ook wel droge wijn, maar zoet vind ik lekkerder. Ik hou gewoon heel erg van zoete drankjes. Malibu is bijvoorbeeld ook 1 van mijn favoriete drankjes, samen met moscato wijn.

7. *Is vegetarisch, eet wel sushi* Dit noemen we eigenlijk pescotarisch, maar als ik tegen iemand vertel dat ik pescotariër ben, dan snapt niemand wat ik bedoel. Ik zeg dus altijd dat ik vegetarisch ben, maar wel vis eet. Ik leef nu al 1,5 jaar op deze wijze en het bevalt me prima!

8. Cat lover. Het zou een wonder zijn als je mijn kat nog niet gezien hebt. Ik post super veel schattige foto’s van haar op snapchat. Waarom? Geen idee, ik ben denk ik gewoon echt een Cat lover. Het zou me niets verbazen als ik later een kattenvrouwtje wordt.

9. Drankspelletjes. Als ik aan het drinken ben met mijn vrienden, wil ik altijd een drankspelletje spelen. Het maakt de avond zoveel leuker! Ik heb nu 5 drankspelletjes op mijn telefoon staan en 3 real-life drankspellen. Super leuk! Geen feestje als Iris haar drankspelletjes niet heeft meegenomen!

10. Mijn big ass haar. Ik ben te herkennen aan mijn haar. Ik heb veel haar en heel dik haar. Vroeger was mijn haar kort en wilde ik het lang hebben. Ik droeg een jaar lang extensions, zodat het langer leek en mijn eigen haar lekker kon groeien. Nu is mijn haar al verder gegroeid naar mijn middel. Extensions zijn niet meer nodig! Mijn volle bos met balayage ombre haar is al vanaf een afstandje te herkennen!

Wat vinden jullie nog meer typisch ‘Iris’? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge