Follow:
Feestjes Vlog

Amsterdam Dance Event (ADE) 2017!

Amsterdam Dance Event ADE 2017 Dockyard Intercell Circoloco


Na een maand lang geen festivals meer, bracht het einde van oktober ons het Amsterdam Dance Event (ADE)! Al sinds het eind van de zomer kon ik al niet meer wachten en afgelopen weekend was het eindelijk zo ver. Ik ben in totaal naar 3 feesten geweest en dat moest ge-vlogd worden!

Woensdag 18 Oktober: Intercell x MonkeytownADE amsterdam dance event

Dit indoor feestje was zoveel beter dan dat ik had verwacht. Mijn kaartjes had ik gewonnen via I’m In. De muziek was geweldig. Het was hard en je voelde de bas door je lichaam kriebelen. De locatie was klein maar fijn. Er was 1 zaaltje met muziek, daar kon je dansen of via een trap naar boven om te chillen. Er was ook een rookruimte, die even wat rust en verkoeling gaf. Ik ben tot het eind gebleven met 4 vrienden van mij. Dit was een avond om nooit te vergeten. Zou ik er weer heen gaan? Jazeker.

Zaterdag 21 Oktober: Dockyard Daytime Festival

Samen met mijn beste vriendin ging ik naar Dockyard, het was overdag en buiten. Door de regen werd de sfeer erg naar beneden gehaald, maar dat stopte ons niet. Elke stage was in een tent, waar geweldig werd gedraaid en waar het dan ook erg warm was door onze dansende lichaampjes. De Mystic Garden stage was mijn favoriet, misschien omdat dit ook mijn favoriete festival is. Dockyard festival in mei was ook geweldig en daar wil ik zeker nog een keer heen. Op het ADE feestje werd ik zelfs nog gefotografeerd door een fotograaf van het Parool.

Zaterdag 21 Oktober: Circoloco x Loveland

Na Dockyard gingen we door naar Circoloco. Na even gegeten te hebben op Amsterdam Centraal, konden we er nog een nachtje tegenaan. De muziek was geweldig: techno met een afrikaanse samba ondertoon. Het was erg sfeervol en het bier was lekker (Jupiler). Ook hier kon je met een trapje naar boven om boven de stage uit te kijken. Er waren in totaal 3 zalen, waarvan 1 kelder. De kelder was ook geweldig, een super laag dag voor de echte ‘Rave Cave’ sfeer. Ik ben blij dat ik hierheen geweest ben! Alleen de terugreis was een hel: regen en een reis van 2 uur.

Waar zijn jullie heen geweest tijdens ADE? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge