Follow:
Beauty Review

Review: Moddermasker met dode zee-mineralen!

Freeman dead sea mineral moddermasker

Laatst probeerde ik weer een masker uit van Freeman, namelijk het dode zee-mineralen moddermasker. Ik had al eerder een masker van dit merk uitgeprobeerd met avocado en klei en die beviel mij prima. Voor een goede skin-care routine gebruik ik het liefst 2 keer in de week een masker en daarom zijn deze grote verpakkingen ideaal!Freeman dead sea mineral moddermasker

Wat zit er in dit moddermasker?

Het masker zit in een tube van 175 ml. Je betaalt voor zo’n tube €3,99 en je kan hem heel vaak gebruiken! Ik denk dat je zo’n 20 maskers uit de tube kan halen. Tel uit je winst! In dit moddermasker zitten dode zee-mineralen. Deze ingrediënten zijn super goed voor een vette huid met onzuiverheden! Vooral als je stress hebt (van de tentamens bijvoorbeeld), kan je huid van slag zijn. Dit masker zou dat tegen moeten gaan. Met dit masker op kan je eventjes heerlijk relaxen.

Freeman dead sea mineral moddermasker

De werking

Ik bracht het gezichtsmasker aan met een kwastje, omdat ik dit fijner vind dan met mijn vingers. Het masker wordt met een kwastje heel gelijk verdeeld, terwijl dit met je vingers niet zo is. Zo droogt elk deel van het masker even snel! Het masker zelf is groen en ruikt naar zeep. Als je het masker aanbrengt, voelt hij redelijk fris. Het groene goedje droogt erg snel en wordt dan hard. Omdat het een klei masker is, kan hij wat aan de huid trekken. Ik heb hier weinig last van als ik bezig ben in het huis, maar als ik onderuit gezakt zit op bed, heb ik hier wel last van. Het kan best pijn doen, maar als dat zo is, haal ik het masker er gewoon af! Mijn huid is dan gelukkig niet rood of geïrriteerd. Mijn poriën zijn gereinigd na het gebruik van dit masker, en mijn huid kan er weer even tegenaan. Pukkeltjes worden er niet gelijk minder van, maar bij regelmatig gebruik, zullen pukkeltjes minder snel terugkomen!

Freeman dead sea mineral moddermasker

Ik raad de maskers van Freeman echt aan! Na twee maskers van dit merk geprobeerd te hebben, ben ik verkocht! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge