Follow:
Lifestyle

What’s on my new iPhone Xr?

Wat staat er op mijn nieuwe Iphone Xr, What's on my new iPhone Xr?

Na een jaar rondgelopen te hebben met een oud model van de iPhone, was ik wel toe aan een nieuwe telefoon. Ik wilde een telefoon die bij mijn behoefte zou passen: gezichtsherkenning, (NFC), een goede camera en optische stabilisatie. Ook wilde ik heel graag een telefoon met een notch en zonder home-button. Ik twijfelde eerst om een android te kopen, maar besloot last-minute toch om voor de vertrouwde iPhone te gaan! Maar waarom?

Wat staat er op mijn nieuwe Iphone Xr, What's on my new iPhone Xr?

Waarom?

Ik had een hele tijd in mijn hoofd om over te stappen naar android. Mijn vorige telefoon die ik vorig jaar kocht paste toch niet bij mij (te klein en te beperkt). Na urenlang telefoons met elkaar te hebben vergeleken en de ideale telefoon te hebben gevonden (One Plus 6 of de Honor 10), bekeek ik een vlog vanaf deze telefoon en kwam ik erachter dat de audio op deze telefoon echt enorm robot achtig werd opgenomen. Als vlogger vond ik dat natuurlijk niks en ging ik verder op zoek. Ik was super tevreden met mijn apple, dus waarom niet nog een apple? De prijs zat mij enorm tegen. Gelukkig had mijn provider Tele2 een actie en kocht ik een witte iPhone Xr met 150 euro korting! Een telefoon is toch het product wat ik 24/7 in gebruik heb, en daarom wilde ik er ook best wel wat geld voor opzij leggen.

Wat staat er op mijn nieuwe Iphone Xr, What's on my new iPhone Xr?

Wat vind ik van de telefoon?

Ik heb de telefoon nu een weekje in gebruik en ben er super blij mee! Ik ben al helemaal aan het feit gewend dat ik geen homeknop meer heb, want je swiped nu simpelweg tussen apps (veel handiger). Elke keer als ik een telefoon in mijn handen krijg die wel een homeknop heeft, kan ik er al helemaal niet meer mee overweg. Met mijn iPhone Xr kan ik inloggen met face-id (mijn iPhone herkend mijn gezicht en ontgrendeld daarom zonder dat ik mijn wachtwoord hoeft in te typen), en hiermee kan ik ook mijn eigen Animoji maken, die reageert op mijn gezichtsuitdrukkingen! Het scherm is ook groter, want er zit geen boven en onderkant aan de telefoon. Hij is een en al scherm, behalve voor de ‘notch’ bovenop, waar de front camera ook in zit en een extra speaker. Die extra speaker zorgt er ook voor dat er super mooi geluid uit mijn telefoon komt. De enige nadelen: contactloos betalen (NFC) kan nog niet via deze telefoon in Nederland en de front camera maakt je huid glad, wat er erg nep uit ziet.. 

Wat staat er op mijn nieuwe Iphone Xr, What's on my new iPhone Xr?

Links een foto met mijn oude iPhone 6s en rechts met mijn nieuwe iPhone Xr

Favoriete apps

Ik vind het zelf altijd leuk om van die ‘what’s on my iPhone’ filmpjes te kijken op YouTube, dus ik dacht om jullie ook mijn favoriete apps te vertellen. Naast de de gebruikelijke apps, (zoals Instagram, Whatsapp, Snapchat, Spotify, Netflix, Pinterest) heb ik een aantal apps die ik jullie wil aanbevelen. Ik ga natuurlijk niet alle apps opnoemen, want de meeste zullen jullie wel kennen!

Wat staat er op mijn nieuwe Iphone Xr, What's on my new iPhone Xr?

Foto’s bewerken: Facetune, Lightroom en Afterlight (kijk hier voor een volledige uitleg van hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk).

Instagram hulpmiddelen: UNUM (foto’s inplannen) en Followers (zien wie je heeft ontvolgt).

Planner apps: Reflectly (dagboek), Voice Diary (audio dagboek), Evernote (lijstjes/notities).

 * Ik gebruik een papieren planner/agenda (DIY), maar zou anders een van deze aanbevelen: Any.Do, Planner Pro of Summit.

Creatief: Canva (cv’s maken/ Insta story’s), WordPress (blog), Storytel (Ik luister naar boeken in de zomer) of Headspace (meditatie)!

Drankspelletjes: Picolo, iPuke, Hangovr, half a minute (30 seconds) en Durven of de waarheid!

Festivals & Muziek: Woov (vrienden zoeken op festivals), Shazam (als je een leuk liedje hoort ergens)

Winkelen: Ebay, Asos, Pathe Thuis (bioscoopfilms) en United wardrobe (kijk wat ik verkoop @ iris huijkman!)

Spellen: House Flip (Huizen renoveren en doorverkopen) en De Sims (Simulatiespel)

Welke telefoon gebruik jij op het moment en waarom? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge