Follow:
Beauty Review

Maskers van de drogist testen! (Botanical Choice)

Botanical Choice - Deep cleansing Peel-off mask 'Honey' - dorgist masker doorzichtig peel-off gezichtsmasker honing Botanical Choice - Deep cleansing peel-off mask 'Gold' - Drogist masker gouden gezichtsmasker Botanical Choice - C02 Skin cleaning wash-off mask 'Bubble clay' - drogsit masker bubbel bubbels gezichtsmasker Maskers van de drogist testen! Botanical Choice (2)

Ik zie deze maskers van Botanical Choice eigenlijk altijd in de drogist staan, maar kijk er nooit echt naar om. Soms kreeg ik ze wel eens voor mijn verjaardag, maar zelf koop ik altijd grote potjes/tubes met maskers. Vandaag was ik was opzoek naar een goed masker en zag dat deze maskers 3 voor 3 euro waren! Geen geld! Daarom vroeg ik me af: zijn deze goedkope maskers die bij bijna elke drogist te koop zijn eigenlijk goed? Ik testte ze voor je uit! 

Welke drie maskers heb ik gekocht?

Omdat de aanbieding gold ‘3 voor 3 euro’, kocht ik drie maskers! Er was nog veel meer keuze uit maskers, maar deze drie leken mij het leukst om uit te proberen. Voor elk huidtype was er wel een masker te vinden, of je nou van kleimasker, peel-off maskers of crème maskers houdt! Ze hadden zelfs maskers voor mannen, ook leuk om als kerstcadeau aan een vriend te geven dus. Want zeg nou zelf: wie wilt er geen zuivere huid?

  • Goud peel-off masker – Diep reinigend en vitaliserend! Dus voor beginnende rimpels en onzuiverheden.
  • Honing Peel-off masker – Diepe reiniging en hydratatie! Voor mensen met onzuiverheden, die kleimaskers teveel vinden uitdrogen.
  • Bubbel klei CO2 masker – Reinigende en exfoliërende werking! Dus werkt tegen onzuiverheden en grote poriën.

Botanical Choice – Deep cleansing peel-off mask ‘Gold’

Toen ik het masker aanbracht, rook hij super fris. Ik ben totaal niet goed in geuren herkennen, maar zou zeggen dat hij naar citrus rook. Ik merk al snel dat de gouden glitters niet goed zijn verdeeld over het masker. Want de eerste paar delen van het masker wat ik aanbreng, zijn heel doorzichtig. Het masker is dus niet geheel goud, maar bevat gouden glitters. In het pakje zit genoeg om je hele gezicht mee te bedekken. Het masker moet er 15 minuten op blijven zitten. Maar ik hanteer bij Peel-off maskers meestal de tijd die het masker nodig heeft om volledig te drogen, bij dit masker was dit na 20 minuten. Toen hij droog was, deed het best wel zeer om te verwijderen. Het voelde alsof al mijn babyhaartjes van mijn gezicht werden getrokken, wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn. Mijn huid voelt wel heel zacht na gebruik en ziet er schoon uit! Zelfs minuten na het verwijderen tintelt mijn gezicht nog van het afhalen van het masker.

Botanical Choice - Deep cleansing peel-off mask 'Gold' - Drogist masker gouden gezichtsmasker

Botanical Choice – C02 Skin cleaning wash-off mask ‘Bubble clay’

Het masker rook niet echt naar iets anders dan zeep. Toen ik het aanbracht was het masker zwart, maar dit veranderde in enkele seconden al in een witte kleur: het begon te schuimen! Je moest het masker dus super snel aanbrengen. Het lukte mij niet eens om het hele pakje op tijd op mijn gezicht te smeren, dus er zit nog een beetje in. Je merkt gelijk dat het masker enorm schuimt, want het kietelt een beetje op je gezicht. Eerst zag het masker er nog wel schattig uit, maar al snel veranderde ik in een soort enge koekiemonster! Het masker wordt echt groot en dik. Het kriebelde ook mijn neus in, dus dat heb ik even weggehaald. Ook ging het masker meer richting mijn ogen en mond, dus zorg dat je niet te dicht daarop aanbrengt, anders kan je misschien het masker op een nare manier binnen krijgen.

Ik vond het masker super grappig om een keertje mee te maken, het is erg lachwekkend om jezelf zo te zien. Ook als je je gezicht bewoog ging het hele masker heen en weer en voelde je het kraken! Bij een paar plekjes op mijn huid waren de bubbels opgedroogd, dus misschien had ik op die plekken te weinig aangebracht. Het masker moest er 15/20 minuten op blijven zitten. Ik ging daarom voor de tussenweg van 17,5 minuut. Daarna moet je de bubbels in het masker inmasseren. Het masseren was wel een beetje rommelig en m’n haar werd daardoor een beetje vies. Maar toen ik het masker er met water afwaste, had ik een super zacht huidje! Het masker had mijn gezicht prima gereinigd.

Botanical Choice - C02 Skin cleaning wash-off mask 'Bubble clay' - drogsit masker bubbel bubbels gezichtsmasker

Botanical Choice – Deep cleansing Peel-off mask ‘Honey’

Het laatste masker wat ik uittestte was het honing masker van Botanical Choice! Deze was doorzichtig en ruikt lekker naar honing en bloemen. Het aanbrengen ging prima. Het zag eruit als elke andere peel-off masker: glimmend en wordt na een tijdje hard, zodat je je gezicht niet meer kan bewegen. Het masker beweert na ongeveer 15 minuten volledig droog te zijn, want pas dan kan je hem goed verwijderen. Het duurde bij mij net ietsjes langer dan 15 minuten. Toen ik het masker eraf haalde, had ik lang niet zoveel pijn als bij het gouden masker. Ik kreeg alleen dit masker er niet in zijn geheel vanaf. Het masker scheurde snel en er bleven velletjes van het masker achter op mijn gezicht. Mijn huid voelde wel echt enorm goed na gebruik. Mijn poriën waren gereinigd en mijn gezicht was gehydrateerd. Vele maskers die reinigingen (kleimaskers) drogen je huid ook uit en dat doet dit masker niet!

Botanical Choice - Deep cleansing Peel-off mask 'Honey' - dorgist masker doorzichtig peel-off gezichtsmasker honing

Eindoordeel

Wat een goede aankoop waren deze maskers! Ze hebben mijn huid na slechts drie keer gebruiken enorm kunnen verbeteren. Het is aan te raden 2 maskers per week te gebruiken en met deze maskers is dat dus niet eens zo duur (1 euro per masker)! Wel vind ik dat de maskers niet de meest comfortabele zijn. Vooral het gouden masker deed erg veel pijn bij het verwijderen (dus mensen met een gevoelige huid, pas op!) en het bubbelmasker maakte je enorm lelijk – wel leuk voor een grappig avondje met meiden. Maar het feit dat ze niet heel comfortabel waren, maakte niet dat ze hun werk niet deden. Integendeel! Deze maskers ga ik vaker kopen & leuk voor mijn vriendinnen als extraatje bij hun verjaardagscadeau. Het honing masker was mijn favoriet, omdat deze je huid schoonmaakte en voedde (perfect voor deze koude winterdagen).

Botanical Choice - Deep cleansing Peel-off mask 'Honey' - dorgist masker doorzichtig peel-off gezichtsmasker honing Botanical Choice - Deep cleansing peel-off mask 'Gold' - Drogist masker gouden gezichtsmasker Botanical Choice - C02 Skin cleaning wash-off mask 'Bubble clay' - drogsit masker bubbel bubbels gezichtsmasker

Wat is jullie favoriete masker? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge