Follow:
Personal

Een vernieuwde ‘Over Mij’ pagina!

Iris Huijkman over mij

Het is al meer dan 1,5 jaar geleden dat ik mijn over mij pagina schreef, daarom besloot ik hem te herschrijven. Veel is gebeurt in de afgelopen tijd en daarom vertel ik jullie graag even opnieuw wie ik nou precies ben. Het meisje achter de beauty, festival en lifestyleblogs. Wil je mij leren kennen? Lees dan mijn vernieuwde ‘Over Mij‘ pagina!

Ik ben Iris Huijkman

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Iris Huijkman. Ik ben een meisje van 20 jaar oud en de eigenaar van deze blog. Mijn blog gaat vooral over beauty, festivals en lifestyle. Ik ben een liquid lipstick junkie, hou van een goede skincare en heb altijd de meest gekke gadgets mee naar de techno festivals waar ik heen ga. Ik ben ook gek op schrijven, omdat ik op die manier mijn gevoelens en creativiteit even kwijt kan. Momenteel doe ik een Media, Informatie en Communicatie opleiding op de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb twee baantjes: festivalreporter bij Festival Lovers en in de bediening bij Café op de Hoek in Kudelstaart.

thuishaven

Dit ben ik

In mijn vrije tijd ben ik altijd nog druk bezig. Ik kan niet goed stilzitten en moet altijd wat aan het doen zijn, het liefst samen met mijn vrienden. Doordeweeks probeer ik 2/3 keer naar de sportschool te gaan, schrijf ik voor mijn blog of voor Festival Lovers, ben ik aan het werk of zit ik op school. In het weekend heb ik tijd voor de leukere dingen: feesten, vrienden en mijn relatie. Ik ga het liefst naar techno festivals. Mijn lievelings festivals zijn bijvoorbeeld: Mystic Garden, Thuishaven, Loveland en Awakenings! In mijn agenda kan je zien welke festivals ik heb bezocht en ga bezoeken.

Ik probeer soms ook wat persoonlijke nieuwtjes op mijn blog te zetten. Ik heb bijvoorbeeld een oranje fiets, waar iedereen me altijd aan herkend. Ook deel ik mijn ervaring in de brugklas, waar ik op mijn eerste schoolfoto een koortslip had en een groene coltrui aanhad met daaronder twee erwten op een plakje. Ik ben ook nog eens gek op katten, dus het zal me niets verbazen als ik later een kattenvrouwtje word. Hebben jullie ook mijn post al eens gelezen waar ik vertel over de keer dat ik door ging feesten terwijl er kauwgom in mijn haar zat?

Iris oranje Maxima Fiets Basil Fietsmand

Achter de schermen

Ik blog op een blog van WordPress! Dit doe ik twee keer per week vanaf mijn computer. Ik vlog ook vaak een festival, dat doe ik met mijn iPhone 6s of mijn Canon Ixus 275. De foto’s die ik maak voor mijn blog maak ik met een Sony a5000, dat is een soort digitale spiegelreflex

Ik blog voor iedereen die het leuk vind om een keer wat van mij te lezen! Mijn festivalblogs zijn er om mensen informatie te geven over het feest. De rest van mijn blogs zijn er om mijn kennis en ervaringen met jullie te delen. Ik hoop daarom ook dat jullie veel plezier beleven aan het lezen van mijn blogs. Ik schrijf soms serieus en soms met wat grapjes er in! Voel je vrij om me een berichtje te sturen met advies, een vraag of om me te laten wat je van mijn blog vind!

Blog over mij computer laptop

 

Kortom

Dit was ik even in het kort! Ik ben dus een erg druk, feestend, studerend, sportend, verliefd en vooral gekke beautyblogger. Meer van mij kunnen jullie teruglezen in mijn blog! Twee keer per week komt er een nieuw artikel online (op maandag en donderdag). Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, mijn facebook pagina liken of me volgen op Instagram, als je op de hoogte gehouden wilt worden van mijn allerlaatste nieuws!

Wees niet bang om een reactie achter te laten! Want ik zou maar al te graag willen weten wie jij bent!♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge