Follow:
Favorites

2016 favorites

2016 favorieten

2016 was voor mij echt een geweldig jaar. Ik heb zo genoten! Augustus en september waren een paar zware maanden voor mij, maar de rest van het jaar maakte alles weer goed. In dit jaar werd ik 18 en begon in deze blog en mijn nieuwe studie!

Beauty

Nadat ik de Banana Dreams loose powder van W7 dit jaar heb ontdekt, kon ik niet meer zonder! Dit poeder zorgt ervoor dat mijn huid urenlang matt blijft en je hoeft ook niet bang te zijn voor een wit gezicht op flitsfoto’s. Dit poeder heeft een gele kleur, waardoor je niet ziet dat je poeder draagt. In mijn favorieten van oktober had ik het over dit product! Ik kocht die van mij bij de Boozyshop. Zie hier mijn review van deze webwinkel.

Muziek

Dingsociale media en bucketlist pagina Iris Huijkman's Bullet journal

Op een gedeelde eerste plaats staat mijn caleidoscoop bril en mijn bullet journal. Mijn caleidoscoop bril is de perfecte bril voor festivals en kocht ik in maart. Met mijn bullet journal ben ik pas in september begonnen, maar ik ben er nu helemaal gek op!

Kleding 

Mijn absolute favoriet dit jaar waren topjes met een kanten randje aan de bovenkant. Ik heb er ondertussen meer dan 4 in de kast liggen!

Eten / drinken

Zonder twijfel was de smelt chocolademelk van de Bagels & Beans mijn favoriet dit jaar. Aan het begin van het jaar dronk ik dit bijna dagelijks. In en na de zomer werd dit wat minder, maar ik ben er nog steeds gek op!

Een broodje avocado met ei was mijn favoriete eten dit jaar. Ik eet het bijna elke dag en hier is mijn recept!

Persoon

Processed with VSCO with hb2 preset

Mijn favoriete personen dit jaar zijn niet op één hand te tellen. Ik heb zoveel steun aan al mijn vrienden gehad en ook zoveel leuke feestjes bezocht met jullie. Ik ben blij dat Bram en ik na 2,5 jaar nog steeds bij elkaar zijn. Ook is mijn moeder mijn echte beste vriendin geworden, en heeft mijn vader me heel erg geholpen met mijn blog. Ik hou van jullie!

Herinnering

Het leukste feestje dit jaar was toch echt Awakenings tijdens ADE in oktober. Ook zal ik het overlijden van mijn lieve katje niet snel vergeten. Het was een jaar vol feestjes en genoeg geld verdienen tijdens mijn tussenjaar. Relatieproblemen werden opgelost en een blog werd gestart! Ik begon ook met mijn studie, maar ging helaas niet op vakantie dit jaar. En natuurlijk mijn 18e verjaardag niet te vergeten!

Place to be

De place to be van dit jaar is zonder twijfel het Thuishaven circus. Ik ben er denk ik al meer dan 10 keer geweest en het blijft een geweldig feestje!

Wat waren jouw favorieten van 2016? HAPPY NEW YEAR!♥

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Irina

  Wat een leuke favorieten Iris! Gelukkig 2017 meis <3

  1 januari 2017 at 12:43
  • Reply admin

   Dankje! Happy New Year!

   4 januari 2017 at 18:22

  Leave a Reply

  CommentLuv badge