Follow:
Favorites

Oktober favorites 2016

oktober faves header

Opeens was de zon weg en werd het niet warmer dan 10 graden buiten. De kachels werden opgestookt en de zongebruinde huidjes werden langzaam steeds bleker. Oktober was een maand waarin we alleen maar hoopten dat het weer mooi weer zou worden, maar helaas. Tijdens ADE liepen we met onze rokjes de kou in, de herfst is toch echt begonnen…

IMG_1876Beauty

Ik kon deze maand echt niet zonder mijn Banana Dreams loose powder van W7. Ik gebruikte voorheen altijd een witte translucent powder om te zorgen dat mijn huid niet zo zou glimmen, maar deze maakte je gezicht altijd zo wit op foto’s. Ik besloot bij de Boozyshop het gele poeder van W7 te bestellen en ik was gelijk helemaal verliefd! Mijn huid blijft heel lang mat en ziet er geweldig uit op foto’s! Bekijk hier ook mijn review over de Boozyshop!

Muziek

Ik heb deze maand weinig muziek geluisterd, want ik was nog steeds blij met mijn liedje van vorige maand. Toch heb ik hier mijn top 3 voor jullie:

Dingimg_2389

Mijn favoriete ding deze maand was mijn bullet journal! Omdat ik niet kon werken met een gewone agenda, heb ik ervoor gekozen om er zelf een te maken. In zo’n bullet journal heb ik ook ruimte om te brainstormen over mijn blog, of om een boodschappenlijstje in te schrijven. Ik ben namelijk best vergeetachtig, maar dat komt omdat ik soms niet heel goed luister naar mezelf of andere. Daarom hou ik al mijn notities en afspraken bij in mijn bullet journal. Voorheen deed ik dit op allemaal verschillende plekken en kon ik het nooit meer terug vinden. Binnenkort zal ik een blog schrijven over mijn bullet journal!

img_1044Kleding

Ik heb me toch maar aan de trend van de flared jeans toe gegeven. De wijde uitlopende pijpen van deze broek zitten zo lekker en laat je lichaam er goed in uitkomen. Ik heb zelf een blauwe broek, maar een zwarte staat nog op mijn lijstje!

Eten& drinken

Ik heb deze maand zoveel solo dates gehad. Met een kopje thee, een stukje chocola en een kaarsje aan iets voor mezelf doen. Ik was eerst nooit zo goed in alleen zijn en moest altijd met mensen praten, maar nu lukt het me ook om in mijn eentje even helemaal tot rust te komen. Heerlijk!

Persoon

Mijn lieve vriendinnetje Imani was toch echt mijn favoriete persoon deze maand! We vierden haar verjaardag tijdens Awakenings en we kunnen altijd heerlijk met elkaar kletsen. Al sinds de eerste dag van de brugklas zijn we al hele goede vriendinnen geweest en nu, bijna 7 jaar later, zijn we nog steeds niet van elkaar af. We zijn ook allebei dezelfde studie gaan doen! Ook al zijn we nog zo druk bezig met onze eigen levens, toch komen we altijd weer bij elkaar terecht ♥img_2257

Herinnering

Ik wilde al een tijdje best graag een keertje uitgaan met mijn klas. We hadden eindelijk een datum gekozen en Iris zat al in de bus onderweg naar de stad. Toen liet opeens iedereen van zich afweten. Ik was niet blij en ben toen terug naar huis gegaan. Een week later zijn we na school toch nog even wat gaan drinken met de leukste mensen uit de klas! Spontane avondjes zijn toch echt de leukste.

Place to be

Zonder twijfel was Awakenings tijdens ADE in de Westergasfabriek de place to be deze maand. Wat een geweldige locatie! Tot volgend jaar!

Hoe overleven jullie in deze kou?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge