Follow:
Beauty

Winged eyeliner hack

Iedereen heeft altijd moeite het zetten van een winged liner. Ik heb er echter nog nooit een probleem mee gehad. Vandaag zal ik onthul ik mijn geheim aan jullie! Het is eigenlijk heel simpel!


Je neemt een eyeliner waar jij makkelijk een dun streepje mee kan zetten. Ik gebruik een soort stift met een dun buigbaar puntje, dit kan elk merk zijn. Vandaag gebruik ik de Super Fine eyeliner pen van Essence.

Processed with VSCO with hb2 preset

Je begint met het puntje van je eyeliner aan de buitenste hoekjes van je ogen te zetten. Trek vanaf daar een recht lijntje richting het laatste haartje van je wenkbrauw. Doe dit aan allebei de kanten, zo kan je makkelijk nog corrigeren. Als je recht voor de spiegel zit, zou dit in één keer goed moeten gaan. Hoe langer je het lijntje maakt, hoe langer je wing zal worden.

Processed with VSCO with hb2 preset

Nu bedenken we hoe dik we onze wing gaan maken. Zet je eyeliner op een willekeurige plek aan de wimperrand. Hoe dichter bij het binnenste ooghoek, hoe groter de wing. Vanaf daar trek je een lijntje naar de het uiteinde van het vorige lijntje dat je hebt getekend. Heb je dit bij beide ogen gedaan en zijn ze allebei recht? Dan kan je de wing in gaan kleuren! Klaar is kees.

Processed with VSCO with hb2 preset

Wat ik ook vaak doe, is een hele kleine wing maken en dan nog een dun streepje eyeliner langs mijn wimperlijn aanbrengen. Zo heb je een niet te opvallende wing, maar toch eyeliner langs de hele bovenste wimperlijn!

Is het jullie al gelukt?♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge