Follow:
Lifestyle

Motivatie Blog

Voor vele van ons zal binnenkort de toetsweek of tentamenweek aanbreken! Ook al zou je eigenlijk geen blogs moeten lezen op het moment, maar aan je leerwerk moeten gaan. Deze blog zal je misschien toch een extra zetje in de goede richting kunnen geven! Of je nou wel of niet op school zit, iedereen heeft soms wat extra motivatie nodig. Misschien wel voor werk of sporten?

motivation-kopie

Weet wat er nog moet gebeuren! Maak en planning en hou je daaraan. Hou jij je nooit aan een planning? Schrijf dat voor jezelf even op wat je allemaal nog moet leren of doen, zodat je ziet hoeveel of weinig dat nog is!

motivation-kopie-4

Je kan je werk niet blijven uitstellen. Het zou handig zijn als je van jezelf weet wanneer je het meest gemotiveerd bent. Ik weet dat ik het best kan leren in de ochtend als ik net wakker ben, maar vele hebben juist een motivatiemomentje in de avond. Gebruik die tijden goed!

motivation

Niet denken dat het werk wat je doet niets oplevert, want dat doet het wel! Stukje bij beetje zal je steeds meer vooruitgang zien. Lukt dat niet? Haal wat motivatie uit andere dingen! Vraag je vrienden of familie om je te helpen, want door samen te werken motiveer je elkaar. Zoek motiverende afbeeldingen die je als achtergrond in kan stellen!

motivation-kopie-3

Hoe ver je ook bent gekomen, opgeven is geen optie! Je wilt niet later terugkijken op dit moment en denken: ik had veel meer kunnen doen. Laat je je nou echt afleiden door het internet, waar je toch alles weer van vergeet na 10 minuten? Berg alles wat je afleidt even op, of ga zo nodig naar een lege kamer om daar je werk te doen!

motivation-kopie-2

DOE GEWOON JE WERK! ♥

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Bram

    Met klassieke muziek leren werkt ook echt goed!

    2 november 2016 at 21:03
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge