Follow:
Lifestyle

Bullet Journal 2017 Setup

bullet journal iris huijkman 2017 setup

Kort geleden legde ik uit wat een bullet journal inhoud en vandaag laat ik jullie graag zien hoe ik mijn bullet journal heb opgesteld. Mijn concept is nog niet helemaal perfect, maar van fouten maken leer ik!

Omdat ik 2016 ook in hetzelfde schriftje heb staan, koos ik ervoor om de eerste pagina van 2017 goed op te laten vallen. Met aquarelpotloden kleurde ik een lege pagina in, waarna ik de pagina voorzichtig nat maakte met een kwast. Even laten drogen en je kan er weer overheen schrijven! Van deze bladzijde vouw ik een hoekje om

In het 2016 gedeelte staan nog een paar bladzijdes die ik blijf gebruiken, zoals blogpost ideas, level 10 life, bucketlist en wishlist.bullet journal setup 2017 iris huijkman

Daarna ga ik verder met een kalender. Ik denk niet dat mijn bullet journal het hele jaar mee zal gaan, omdat er niet zoveel ruimte meer is. Ik koos er daarom voor om maar tot juni op mijn kalender te zetten. In mijn kalender zet ik evenementen en verjaardagen waarvan ik de datum al weet.bullet journal setup 2017 iris huijkman

Na de kalender heb ik een pagina waarop ik mijn social media account bijhoud. Zo kan ik goed zien op welk kanaal het gunstig is om mijn blogs op te delen! Ik vul deze pagina aan het begin van elke maand in. Bij blog views staan de views van vorige maand, zodat ik weet dat ik daar overheen moet gaan!

De eerste bladzijde van januari begint met een gekleurde openingspagina. Ik kies voor de maand 1 kleur uit, die ik telkens terug laat komen tijdens die maand. Zo ik de maand makkelijk herkennen. Van deze pagina vouw ik ook een hoekje om.bullet journal setup 2017 iris huijkman

Na de openingspagina komt een grotere kalender van januari. Hierin zet ik meer details dan de kleine kalender die ik eerst heb gemaakt. Ik zet hierin bijvoorbeeld de tijden in waarop ik moet werken of naar school moet. Ook een kleine to-do list achter elke week en achter de hele maand.bullet journal setup 2017 iris huijkman

Dan heb ik een bladzijde waarop ik plan wanneer ik een blogbericht schrijf en waarover. Ik hou er bij op welk kanaal ik het heb gedeeld en wat ik er nog voor moet doen.

Na die pagina komt de doodle-a-day bladzijde. Waarop ik elke dag een klein tekeningetje kan maken. Deze begint pas in week 2, omdat ik in week 1 op vakantie ben.bullet journal setup 2017 iris huijkman

Dan beginnen mijn wekelijkse planners. Hierin begin ik ook pas in week 2. Ik heb ruimte voor alle zeven dagen van de week, mijn to-do list en een huiswerk lijst. In deze planner zet ik alles wat er per dag moet gebeuren en mijn afspraken of evenementen.

De rest heeft nog een beetje invulling nodig. Ik denk bijvoorbeeld nog aan een studieplanner voor mijn tentamen en projectweek, maar dat is pas eind januari.

Mooi leren schrijven leer je hier! Vindt je zulke berichten leuk? Laat dan een reactie achter!

Happy Journaling!♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge