Follow:
Beauty

Holy grail: Revitalash Wimperserum review!

Revitalash Wimperserum review uittesten lange wimper Kruidvat

Een tijdje terug probeerde ik het magische Kruidvat Wimperserum, waar ik enorm lange wimper van kreeg. Het product ging helaas uit de verkoop, maar ik wilde niet meer door het leven gaan zonder lange wimpers. Dus, ik ging opzoek naar een vervangend product en vond het Revitalash Wimperserum. Na 3 maanden uittesten kan ik zeggen: mijn wimpers zijn nog nooit zo lang geweest!

Hij is trouwens NU in de aanbieding!

Over het Revitalash Wimperserum

Ik hoorde van Revitalash in een vlog van Jessie Jazz Vuijk, waarin ze vertelde dat ze deze Revitalash wimperserum elke avond opdeed en dat ze toen zo lang waren geworden dat ze haar wimpers moest bijknippen! Dat was misschien iets teveel van het goede, maar toonde wel aan dat het Revitalash Wimperserum deed wat hij moest doen. Ik aarzelde niet lang en kocht gelijk het dure serum, waar ik geen enkel moment spijt van heb gehad.

Het resultaat duurde wat lang. Je moet namelijk eerst twee wimper cyclussen door, voordat je wimpers gewend zijn aan het product (die cyclussen duren ongeveer 1 maand). Elke avond bracht ik de wimperserum aan en na 2 maanden hadden mijn wimpers zijn hoogtepunt bereikt. Ik snapte nu pas wat Jessie Jazz bedoelde; sommige wimper haartjes waren zo lang, dat ze mijn oogleden aanraakte! Oh en wat ook een handje hielp: het permanent krullen (lash lift) en verven van mijn wimpers, dit deed ik allemaal gemakkelijk zelf thuis!

De prijs van het serum ligt helaas aan de hoge kant, maar ik kan je vertellen dat hij de prijs meer dan waard is! Je moet maar zo bedenken, dat je er ongeveer een half jaar mee kan doen. Een half jaar mooie wimpers voor die prijs, dat is niks. Dan te bedenken dat wimper extensions zo’n 75 euro per maand kosten om bij te houden..

Hij is trouwens NU in de aanbieding!

Jammer genoeg moet je het serum blijven gebruiken om de lange wimpers te behouden. Het werkzame bestanddeel zorgt er namelijk voor dat de groeicyclus van een wimperhaartje wordt verlengt (dit betekent dat een haartje langer doorgroeit voordat hij uitvalt). Als je stopt met het gebruiken, zullen je wimperharen weer terugvallen in hun natuurlijke cyclus.

Links: before. Rechts: after!

Andere merken?

Het goedkope wondermiddel wat Kruidvat verkocht (voor 10 euro), zal helaas wegens gezondheidsredenen nooit meer terug op de markt komen. Ze hebben wel een vervangend product, maar deze geeft bij lange na niet zoveel resultaat als de vorige versie. Jammer, we moeten er dus echt aan geloven dat lange wimpers wat meer geld gaan kosten.

Ik heb ook een paar maanden Nanolash uitgeprobeerd, maar deze gaf helaas niet het gewenste resultaat. Na het gebruik waren mijn wimpers wel ietsjes langer geworden, maar dat verschil was nihil. Als ik dan toch geld ga uitgeven voor een wimperserum, dan liever voor eentje die wel verschil maakt!

Eindresultaat!

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lisa

    Bedankt voor deze review, super fijn!

    26 september 2021 at 19:11
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge