Follow:
Feestjes Vlog

Reinier Zonneveld in De Marktkantine VLOG!

Een tijdje terug schreef ik een blog over Reinier Zonneveld zijn all-nighter in De Marktkantine en die vonden jullie zo leuk, dat ik besloot deze keer een video te maken! Ik loop natuurlijk nu ook stage bij De Marktkantine, dus het leek me leuk jullie eens een rondleiding te geven door de grootste techno club van Amsterdam.

Hoe verloopt mijn stage?

Aangezien ik vorige keer een hele gedetailleerde blog heb geschreven over Reinier Zonneveld in De Marktkantine, dacht ik jullie vandaag even wat meer info te geven over hoe mijn stage verloopt! Wil je meer info over Reinier, lees dan het vorige artikel.Ik loop ondertussen 1,5 maand stage bij De Marktkantine, full time! Ik ben dus 5 dagen per week te vinden op kantoor (naast de club) en daarnaast kun je me er ook vaak vinden op clubnachten in het weekend. Het is zo leuk om in het weekend te zien waar je al het harde werk doordeweeks voor gedaan hebt. Ik ben ook echt veel meer artiesten gaan waarderen, omdat ik echt onderzoek doe naar de persoon die achter de bekende naam zit. Ik luister heel veel muziek en probeer dan te beschrijven wat voor gevoel deze muziek geeft. Ook heb ik nu al een paar DJ’s mogen ontmoeten achter de schermen, waar ik ook heel erg dankbaar voor ben. Maar het meest dankbaar ben ik denk ik toch wel voor mijn collega’s! Ik had nooit verwacht dat ik met zulke inspirerende en grappige mensen zou mogen samenwerken. Iedereen communiceert super open met elkaar en we vrolijken elkaar ook allemaal op. Oke, genoeg cheesiness for today.. Ik wil jullie kortom gewoon allemaal eens uitnodigen om naar De Marktkantine te komen, want het is het meer dan waard!

Beoordeling De Marktkantine: 7,5

Sfeer: 9  Locatie: 10 (ofcourse)
  Muziek (Reinier): 10  Aankleding: 7
  Activiteiten: 6  Menu: 8
  Drukte/rijen: 6  Duurzaamheid: 8
  Warmte: 7  Prijs: 9

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge