Follow:
Beauty Review

Werkt het Kruidvat SuperLash Wimperserum echt?

Kruidvat Superlash wimperserum hetfeestjevaniris

Omdat iedereen zo hyped was over de Lash Serum van de Kruidvat, wilde ik hem ook wel eens proberen. Dit betaalbare serum zou namelijk ervoor moeten zorgen dat je wimpers enorm lang worden. Omdat hij steeds was uitverkocht in de winkels, bestelde ik hem op de website. Ook keek ik voor jullie of er enige bijwerkingen bij het gebruik van de Kruidvat Superlash Wimperserum kwamen

kruidvat superlash wimperserum

kruidvat superlash wimperserum

Hoe werkt het?

Ik was eerst een beetje sceptisch over dit product. Op social media had ik al 100e keren lash serums voorbij zien komen, maar ik heb er nooit in geloofd. Toen ik hoorde dat bij velen het wimperserum van de Kruidvat wel werkte, wilde ik dat natuurlijk ook proberen voor die lage prijs van 9,99 euro! De serum was nergens te vinden dus ik bestelde hem online, na 1 week had ik mijn magische serum. Ik probeerde hem die avond gelijk uit.

Vele wimperserums zijn bedoeld om je wimpers te verzorgen, zo kunnen ze lang en sterk worden. Helaas werkt dit bij vele niet, om dat de wimpers al op hun gezondst zijn. Kruidvat Superlash Wimperserum is anders, deze zorgt er namelijk niet alleen voor dat je wimpers worden verzorgt, maar ook dat deze niet uitvallen. Je wimpers vernieuwen zichzelf namelijk elke 1-2 maanden. Wat betekent dat ze uitvallen, weer opnieuw beginnen met groeien, en dan als ze op zijn langst zijn weer uitvallen. Maar Kruidvat Superlash Wimperserum zorgt ervoor dat wimpers niet uitvallen als deze de maximale lengte hebben bereikt, maar doorgroeien. Het eindresultaat is dus: langere wimpers!

kruidvat superlash wimperserum

kruidvat superlash wimperserum

Bijwerkingen?

Omdat de werkende stof van dit wimperserum van een medicijn komt, kunnen daar ook bijwerking mee komen. Gelukkig hebben maar heel weinig mensen last van de bijwerkingen, maar je zal het maar hebben, dat jij er wel last van gaat hebben, daarom is het handig om te overwegen of dit product wel gezond is. De mogelijke bijwerkingen zijn: Geïrriteerde ogen, rode ogen, ontstoken ogen, verkleuring van de oogkleur (blijvend), pigmentvlekken op de oogbol (tijdelijk). De eerste paar bijwerkingen klinken logisch, bij elk product die in je oog komt kan dit namelijk gebeuren. Je moet de serum immers op je wimpers aanbrengen en niet op je oogbal. De twee laatste bijwerkingen zijn wat serieuzer. Er kunnen namelijk pigmentvlekken op de ogen komen, die gelukkig ook weer verdwijnen als je stop met het gebruiken van het product. Ook zijn er al 2 dames die zich gemeld hebben met bruine vlekken op hun Iris (het gekleurde deel van je oog), deze bijwerking is helaas niet om te keren. Ik had gelukkig geen last van bijwerkingen.

kruidvat superlash wimperserum voor en na foto's before after

Voor (met en zonder mascara) – Na (met en zonder mascara)

kruidvat superlash wimperserum

Eindresultaat incl. make-up!

Resultaten

Het was erg moeilijk om mezelf eraan te herinneren dat ik elke keer voor het slapen het Kruidvat Superlash Wimperserum op moest doen. Maar als je jezelf er goed aan herinnerend, wordt het een routine en hoef je er niet eens meer echt over na te denken. De eerste paar keer gebruiken kreeg ik er een beetje droge ogen van, misschien omdat ik nog niet zo goed was in het aanbrengen en de serum daarom in mijn ogen kwam.

Nu zijn we 2 maanden verder en mijn wimpers zijn langer dan ooit tevoren. In de eerste twee weken leken ze het hardst te groeien, daarna werden ze langzaam nog iets groter. Na ongeveer twee maanden merkte ik dat mijn wimpers niet veel langer zouden gaan worden en ben ik gestopt met het product dagelijks gebruiken. Ik breng nu 3-4x in de week het goedje nog aan op mijn wimpers.

(Psst: ik heb mijn wimpers gekruld en geverfd! Daardoor lijken ze ook extra lang)

Ik ben heel erg blij met het resultaat van het Kruidvat Superlash Wimperserum! ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge