Follow:
Personal

Hoe ik mezelf zou beschrijven in 5 woorden?

5 woorden Het feestje van iris

Het is tijd voor weer een persoonlijk artikeltje! Ik merk dat jullie het leuk vinden om meer over mij te weten te komen, daarom vertel ik graag wat meer over mezelf met deze 5 woorden, maar andersom is dat ook zo! Laat na het lezen van dit artikeltje een reactie achter met de 5 woorden waarmee jij jezelf zou beschrijven, zo kom ik ook wat over mijn lezers te weten!

Feestbeest

Mijn blog zou niet Het Feestje van Iris heten, als ik geen feestbeest zou zijn. Ik ga het liefst naar festivals, maar van binnen-feestjes hou ik ook super veel. Ik kan nooit genoeg hebben van feesten. Altijd als ik rondloop op een feestje voel ik mij echt thuis: ik kan dragen wat ik wil, me gedragen zoals ik wil, er wordt ondertussen heerlijke muziek gedraaid, er zijn zoveel leuke stages om naar te kijken, je bent in de buurt van je favoriete dj’s en omringt door al je goede vrienden! Who doesn’t love a good party?

Gemotiveerd

Ik twijfelde een beetje tussen ambitieus en gemotiveerd. Ik heb namelijk altijd super veel plannen met mijn leven. In 2016 startte ik bijvoorbeeld deze blog, die ondertussen enorm aan het groeien is. Daarnaast ben ik altijd super gemotiveerd in de dingen die ik doe. Ik wil altijd mijn vrienden gelukkig maken en mijn vriendje. Ik wil foto’s maken en daar super goed in worden. Gemotiveerd is daar een goed woord voor, ik laat namelijk nooit iets verwaarlozen, dat zit gewoon niet in mijn bloed.

Gevoelig

De mensen die mij kennen, weten dat ik af en toe best stil kan zijn. Dit is niet omdat ik verlegen ben, dat zeker niet! Maar ik ben heel gevoelig. Ik en gevoelig voor prikkels en voor de energie van mensen om mij heen. Ik let op details en ben ook heel zorgzaam. Ik kan super goed een sfeer aanvoelen ergens en weet altijd precies wat mensen nodig hebben. Als ik stil ben, ben ik gewoon bezig om deze prikkels te verwerken

Geordend

Omdat ik zoveel doe in het leven, moet ik dit allemaal plannen. Als ik dit niet doe, ontstaat er een enorme chaos. Daarom heb ik mezelf aangeleerd om gestructureerd te werk te gaan. Ik plan in mijn agenda precies in hoe lang ik ergens de tijd voor moet nemen, want zo krijg ik zoveel mogelijk af in een korte tijd. Ik heb zelfs een tijdje een bullet-journal gebruikt en ben nu ook weer bezig met het maken van mijn eigen agenda!

Perfectionist

Ik ben iemand waarbij alles perfect moet zijn en dan zeker de dingen die ik zelf moest maken of doen. Mijn werk voerde ik altijd super goed uit en was ook enorm snelle leerling. Ik haalde eigenlijk nooit lage cijfers en leerde mezelf hoe ik dingen beter kon doen (thank you Internet). Ik ben ook veel met mijn uiterlijk bezig, niet alleen omdat ik het leuk vind, maar ik haat het om er niet ‘perfect uit te zien’. En met niet perfect bedoel ik in deze zin dan, niet op mijn best (niemand is natuurlijk perfect). Ik zou nooit naar buiten gaan met mijn haar niet gedaan en mijn wimpers niet gekruld!

En, met welke vijf woorden zou jij jezelf beschrijven?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge