Follow:
Personal

Mijn eerste blog post

Over Mij ☾

Om te beginnen zal ik mezelf eens voorstellen. Mijn naam is Iris, maar dat was hopelijk al op te maken uit de titel van mijn blog.  Ik ben kort geleden achttien geworden en daar ben ik toch wel erg blij mee. Er gaan zoveel deuren voor je open als je deze magische leeftijd bereikt. Ik mag nu bijvoorbeeld in een auto rijden, naar bijna elk feest of festival, en natuurlijk naar het casino. Ook minder leuke deuren gaan open, geld zaken en verzekeringen mag ik nu allemaal zelf gaan regelen. Ik heb daar eigenlijk wel vrede me. Het is een soort ruil.

En om even terug te komen op het auto rijden, mijn rijbewijs heb ik nog niet. Daar ben ik op het moment nog mee bezig, net zoals het kiezen van een juiste studie. Het kiezen van een studie is zeker niet het makkelijkste van de wereld, als je al van kinds af aan niet zo goed wist wat je nou echt wilde worden. Ik heb zo vaak mijn vriendjes en vriendinnetjes gehoord over hun toekomstige baan, hoe ze daar enthousiast over konden beginnen. Ik heb het nooit echt geweten. Gelukkig kon ik nadat ik mijn havo diploma heb behaald kiezen voor een tussenjaar, een jaar waarin je jezelf een beetje gaat ontdekken. In een tussenjaar kan je bijvoorbeeld reizen of werken. Ik heb er dan voor gekozen om te gaan werken, omdat ik liever dicht bij huis bleef en graag met genoeg geld aan mijn studie zou willen beginnen! Ik heb in dit jaar nieuwe mensen leren kennen, en ben er zelfs achter gekomen dat ik fotografie echt een leuke bezigheid vindt.

 

Mijn Blog ☾

Kort geleden ben ik naar een open dag geweest van een studie die mij wel aansprak. Deze studie gaat deels over online communiceren, iets waar we vroeger nog niet zoveel vanaf wisten. Een docent van deze school vroeg of ik al een blog was begonnen? Waarom niet eigenlijk, dacht ik. Ik heb altijd al erg veel plezier gehad aan het schrijven van teksten, en zeker als het over onderwerpen gaat die mij interesseren! Het is dan ook zeker een goed begin aan mijn studie. Ook heb ik het afgelopen jaar zoveel meegemaakt en opgestoken dat ik dat graag met jullie zou willen delen.

Ik vondt enkele dagen geleden online een leuke quote: “het leven is een feestje, maar je
moet wel zelf de slingers ophangen” (een leuk plaatje ervan staat bovenaan). Daar heb ik mijn blognaam ook van afgeleid. Het leven is namelijk stiekem ook een feestje, die jij zelf organiseert. Je kan de dingen doen waar je goed in bent en de mensen uitnodigen waarvan je houdt. Ook een reden waarom ik voor deze naam heb gekozen is dat ik jullie ook graag op de hoogte hou van alle leuke dingen die ik meemaak. Ik woon tenslotte vlakbij Amsterdam, waar ruim 300 festivals per jaar plaatsvinden! Dus ik ben niet van plan om thuis te blijven.

Ik zal een beetje bloggen over mijn eigen ‘feestje’, en hier en daar wat tips achterlaten over het versieren ervan. Ik heb in de afgelopen jaren zoveel inspiratie opgedaan. Het zou zonde zijn als ik dat voor mezelf zou houden. Alles wat ik tegenkom en meemaak die wel een blogpost verdient komt op deze site te staan. Ik ga heel erg mijn best doen om jullie blij te maken wanneer mijn blog online komt.  En misschien vind jij wel een gouden tip tussen een van mijn posts?

 

Als jullie nog vragen hebben of andere opmerkingen hoor ik dat graag van jullie! ♥

Related:

Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge