Follow:
Feestjes

What’s in my ADE bag? (2018)

ADE Bag 2018 What's In My Bag

Twee jaar geleden deed ik een ‘What’s In My Bag’- ADE versie, maar die is ondertussen redelijk verouderd. Daarom dacht ik, omdat Amsterdam Dance Event voor de deur staat, ik maar eens een nieuwe versie moest uitbrengen. Daarom vertel ik jullie vandaag welke items essentieel zijn om mee te nemen in je ADE bag naar een indoor festival!

Mijn Tas van dit jaar!

Ik heb mijn schoudertas bij de Primark gekocht. Ik zocht er eentje die groot genoeg was voor mij camera en vond deze. Hij kostte maar 16 euro. Ook neem ik altijd een linnen tasje mee voor in mijn kluis, daar doe ik de spullen in die ik niet bij me hoef te hebben als ik dans! Spullen zoals deodorant, extra kleding gaan namelijk in de kluis! Met een te zware tas krijg je last van je schouders en dat willen we niet. Mijn tasje komt van Thuishaven!

Heel belangrijk om mee te nemen naar ADE! 

Telefoon. Zonder telefoon kan ik mijn kaartje niet laten zien, geen vrienden bereiken en geen selfies maken! Daarom neem ik altijd mijn telefoon mee, ook al gebruik ik hem misschien niet vaak. Altijd handig om de weg terug te vinden. Ik zorg altijd dat hij volledig opgeladen mee gaat en zet hem op batterij besparend!

Kaartje/ticket. Tegenwoordig kunnen we allemaal al ons kaartje via de telefoon laten zien, maar sommige printen hem toch liever uit. Zorg dat je je kaartje in de tas doen of zorg dat je hem alvast op je telefoon hebt staan!

Huissleutel. Ik haal altijd mijn huissleutel van mijn sleutelbos, zodat deze niet zoveel ruimte inneemt in mijn tas! Stop hem ook op een plek waar hij niet kwijt kan raken. Thuis komen is altijd fijn met een sleutel.

Geld/pinpas. Dit spreekt voor zich. Neem geld mee (contant bijvoorbeeld voor een taxi) of een pinpas! Je moet op het feest zelf namelijk ook spulletjes kopen. Ik heb ook altijd een euro mee, je weet maar nooit wanneer je een snoepje wilt kopen bij een kraampje!

Camera. Niet iedereen hoeft dit natuurlijk mee te nemen, maar voor mij is het een must! Zonder camera kan ik geen fotoblog of vlog maken. Ik gebruik de Canon g7x Mark 2, deze is niet te zien op de foto, aangezien ik hem had gebruikt om een foto mee te maken!

OV & ID Kaart. Ik heb een telefoonhoesje waar mijn pasjes in kunnen, maar dan moet ik ze natuurlijk niet vergeten. Je weet maar nooit wanneer je je ID nodig zal hebben! Een Ov-chipkaart is ook heel handig voor tijdens het reizen, mits hij opgeladen is natuurlijk!

Gehoorbescherming. Voor de mensen die geen piep in hun oren willen, is het aan te raden om gehoorbescherming mee te nemen in je ADE bag. Op een dag wordt je namelijk wakker en zal je merken dat die irritante piep nooit meer weg is gegaan. Dat willen we natuurlijk niet! Zeker bij indoor feestjes (ADE) heeft de muziek veel impact op je oren.

Medicijnen. Niet iedereen heeft medicijnen nodig, maar ik heb altijd aspirines of maagtabletten mee. Tijdens hoofdpijn is een paracetamol wel handig, soms ook te halen bij de ehbo. Maar maagtabletten hebben ze nooit daar, en die zijn een wonder tegen misselijkheid. Uit ervaring is dit echt een must op een festival, want mijn vrienden komen er altijd eentje bij me halen! Ook blarenpleister vind ik persoonlijk heel handig om bij me te hebben!

Powerbank & oplader. Als je je telefoon veel gebruikt tijdens een feestje, is het super handig om een powerbank mee te nemen. De weg terug met het openbaar vervoer en je vrienden bellen als ze kwijt zijn, is ineens een stuk moeilijker zonder opgeladen telefoon!

Handig om mee te hebben naar ADE!

Festival Dop / Pringles Dop. Op een festival krijg je meestal water uit een flesje zonder dop, daarom neem ik altijd zelf een dop mee. Dit moet meestal wel een beetje stiekem gebeuren. Voor biertjes en water uit een plastic beker kun je een dop van een Pringles (chips) bus meenemen, die past hier precies op! Niet morsen en ook niemand kan wat in je drankje gooien!

Banana powder (make-up). Als ik ga zweten op een avond, vind ik het altijd fijn om even wat poeder op te doen. Van banana powder wordt je super snel weer matte! Ik dep eerst even het zweet van mijn gezicht met blotting paper of wc papier en daarna breng ik de poeder aan. Ook neem ik wel eens andere make-up mee, zodat ik er de hele avond goed uit blijf zien (hier nog meer tips!)

Lippenbalsem. Droge lippen? Neem dan lippen balsem mee. De lucht van een indoor feestje zal het echt niet beter maken. Ik vind het ook vreselijk op lippenbalsem aan iemand anders te vragen.

Roller deo. Dit is een typisch ding wat ik in mijn kluis laat tijdens het feestje. Maar wat is het fijn om als je hebt gezweet even op te frissen, tijdens of na het feest! Je mag helaas geen spuit deo mee, omdat dit vlambaar is.

Elastiekjes. Als het warm is, is het super fijn om even je haar van je rug af te halen. Daarom heb ik altijd van die invisibobble elastiekjes mee. Deze zorgen ervoor dat je haar geen knikje krijg van het elastiekje, dus je kan je haar ook altijd weer los dragen!

Extra Kleding. Als je nog naar een afterparty gaat, of als het s’ avonds kouder wordt, is het altijd handig om een extra outfit mee te nemen in je ADE bag. Deze stop ik natuurlijk in de kluis. Dingen zoals een warme broek, hoodie, schone onderbroek of sokken zijn altijd fijn!

  • Eten en drinken is altijd handig om mee te nemen, maar eet het dan voordat je naar binnen gaat op! Want met eigen consumpties kom je niet binnen.

Altijd leuk om mee te nemen naar ADE!

Caleidoscoop bril. Een te gekke space-bril is altijd leuk om mee te nemen, maar neemt ook wel veel ruimte in beslag in je tas. Ik neem hem alleen mee in mijn ADE bag als ik weet dat er een lasershow zal zijn, maakt de ervaring toch wat mooier!

Toroflux. Het verbaast me dat ik nog nooit een artikel heb geschreven over deze armband. De toroflux is een rollende armband, als hij over je armen glijd lijkt het net een vlinder. Het ziet er supercool uit en je maakt er ook heel veel vrienden mee!

Kauwgom. Je weet maar nooit wanneer je na al dat geschreeuw en gezuip opeens uit je mond gaat stinken. Daarom is het handig om dit voor de zekerheid mee te nemen. Soms kan je dit ook wel op het feest zelf kopen.

Snoepjes. Snoepjes eten op een festival is zo lekker als een cocktail drinken op het strand. Neem geen hele snoepvoorraad mee, want dan laten ze je niet binnen! Een paar snoepjes mag en soms kan je het zelfs op het feest zelf kopen.

Parfum. Voor de mensen die ervan houden om lekker te ruiken. Ik neem heel vaak testertjes mee, om tijdens het feest op te spuiten. Ook kan je een hervulbare flacon kopen en daar je eigen parfum in spuiten. Ik betwijfel namelijk of je een grote parfumfles mee naar binnen mag!

Tissue of baby-wipes. Houd je van hygiëne? Neem dan tissues mee of baby wipes. Zo heb je altijd ‘wc-papier’ mee en kan je ook altijd je handen schoonmaken na een bezoekje. Baby-wipes zijn ook super handig bij zweetaanvallen..

  • Tip: Neem GEEN zonnebril mee als je op een binnenfeestje staat, dat is niet cool!

Dit zijn de feestje waar ik heen ga! Naar welke feestjes neem jij je ADE bag mee naar toe? ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge