Follow:
Beauty Feestjes

Festival glitters van ‘Get Glitter Baby’ uittesten!

Festival Glitter look Nederland ADE Get Glitter Baby getglitterbaby.com

Afgelopen week heb ik glittertjes ontvangen van Get Glitter Baby! Ik leerde ze kennen via Instagram en vond hun account gelijk inspirerend. Ik hou super erg van glitters op festivals, maar weet nu nooit waar ik ze kan halen. Nu heb ik dus een webshop gevonden die alle glitters heeft die je maar wilt!

Wat heb je nodig?

Festival Glitter look Nederland ADE Get Glitter Baby getglitterbaby.com

  • Glitterlijm. Ik gebruik de lijm van Get Glitter Baby! Maar je kan ook vaseline gebruiken als je niks in huis hebt, of zelfs wimperlijm of haarspray. In ieder geval iets waar de glitters aan vast kunnen plakken en wat veilig is om op je gezicht te hebben!
  • Glitters! Ik heb in deze tutorial de Diamond glitters van Get Glitter Baby gebruikt. Het zijn een soort losse platte glittertjes, met ieder een verschillende grootte. De glitters zijn doorzichtig en holografisch – hierdoor verkleuren ze van groen tot roze!
  • Tools. Je hebt iets nodig om de lijm mee aan te brengen op je gezicht en iets waarmee je de glitters vastpakt. Nu moet ik zeggen dat dat met deze glitters/lijm makkelijk met mijn vingers kon. Maar voor precisie werk, gebruik een kwast en pincet!

Stap 1: Breng de lijm aan

Festival Glitter look Nederland ADE Get Glitter Baby getglitterbaby.com

De glitter breng je pas aan als je je make-up al af hebt, dus breng eerst al je make-up aan! Ik bracht mijn go-to natural make-up look aan. Breng de lijm aan op de plekken waar je glitters wilt. Als je maar op een specifieke plek glitters wilt, hoef je alleen op die plek aan te brengen. Als je je hele wang onder wilt glitteren, kan je gerust je hele wang insmeren met lijm, dan hoef je niet steeds per glitter lijm aan te brengen.

Stap 2: Glitter er op los!

Festival Glitter look Nederland ADE Get Glitter Baby getglitterbaby.com

Breng zoveel glitter aan als je wilt! Je kan zelfs verschillende soorten glitters aanbrengen. Groot, klei Ik hield het bij een simpele look met alleen de ‘diamond’ glitters op mijn wangen. Nog meer inspiratie nodig om glitters aan te brengen? Ik heb een Inspiratiebord op Pinterest gemaakt!

Stap 3: Het eindresultaat!

De glitters zien er super mooi uit, dus nu is het tijd om wat foto’s te maken! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de lijm van Get Glitter Baby een beetje nat vond, waardoor ze er makkelijk af te vegen zijn. En aangezien ik altijd super wild doe op feestjes, is dit niet helemaal voor mij weggelegd. Een goede optie zou dan dus zijn: haarspray of wimperlijm!

Festival Glitter look Nederland ADE Get Glitter Baby getglitterbaby.com

Festival Glitter look Nederland ADE Get Glitter Baby getglitterbaby.com

Wat vind jij van de Diamond glitters van Get Glitter Baby? ♥

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge