Follow:
Personal

Get to know me!

Get to know me Iris Huijkman

Mijn blog bestaat nu 2 jaar en het leek me wel toepasselijk om nog wat persoonlijke feitjes over mezelf vrij te geven. Wil je weten wie de Iris achter deze blog is? Lees dan mijn ‘Get to know me’ blog en laat even een reactie achter! Want ik zou ook graag willen weten wie jullie zijn!

Wat is je volledige naam?

Iris Huijkman, want meer namen heb ik niet. Vroeger maakte ik mensen wijs dat Rosalinde mijn tweede naam was, omdat ik het cool vond om de telefoon op te nemen en dan te zeggen: “hallo, met Iris Rosalinde Huijkman”. Gelukkig was ik daar snel weer vanaf gestapt.

Hoe lang ben je?

Ik ben 169cm lang

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Kudelstaart, in Noord-Holland Nederland.

Op wie van je ouders lijk je het meest?

Qua uiterlijk neig ik meer naar mijn moeder, maar er wordt ook vaak gezegd dat ik misschien meer op de melkboer lijk (niet letterlijk natuurlijk). Qua innerlijk ben ik duidelijk een mengelmoesje tussen beide ouders.

Wat is je favoriete eten & drinken?

Alle pasta met avocado of pesto zit bij mij goed. Ook al denk ik dat mijn guilty pleasure de 5 kazen pizza van New York Pizza is! Mijn favoriete drinken is water of zoete witte wijn. Ja, ik ben een wijn-barbaar.

Welk land wil je graag nog eens bezoeken?

Ik wil graag nog een keer naar Bali, Australië of Amerika (Miami). Nog even sparen!

Wat is je favoriete sport?

Ik ga elke week twee keer naar de sportschool, maar dat doe ik meer om gezond te blijven. Mijn favoriete sport was altijd voetbal, daar heb ik ook 4 jaar op gezeten! Helaas was mijn team te klein (ik woon in een dorp) om hogerop te komen en ben ik gestopt.

Wat weet niemand van je?

Ik heb echt tot groep 8 met een duim in mijn mond geslapen. Ik schaamde me daar zo erg voor, dat ik mezelf heb gedwongen te stoppen. Wat een zelfdiscipline had ik toen, want stoppen deed ik gelijk!

Honden of katten?

Ik heb een hele lieve poes!

Wat doe je als je je verveeld?

Ik verveel me eigenlijk nooit, want ik heb altijd wel wat te doen. Maar als alles wat ik gedaan moest hebben, gedaan is (sporten, bloggen, huiswerk etc), dan ga ik series kijken. En eens per jaar ga ik eens een huis bouwen op sims, gewoon omdat het kan. Maar meestal kijk ik vertrouwd mijn series, ik volg nu: How I met your mother, Friends, The Walking Dead, Riverdale en Temptation Island.

Hoe oud was je toen je voor het eerst zoende?

Ik was 14 jaar!

Wat is je favoriete snack?

Ik hou het meest van zoute snacks, zoals chips. De Lays Deep Ridged in de smaak Sweet Chili is echt mijn favoriet. Als het die leuke tijd van de maand is, switched mijn eetpatroon en hou ik opeens meer van zoet eten. Ben & Jerry Cookie Dough is dan toch echt mijn Guilty Pleasure.

Noem 1 product waar je niet zonder je huis uitgaat

Banana powder! Ik kan hier echt niet zonder. Ik heb een hele vette huid en dat moet overdag even bijgewerkt worden. Als ik dat niet doe, gaat mijn gezicht glimmen en loopt mijn make-up uit. Zonder dit product kom ik mijn dag echt niet even mooi door.

Welke kleur ogen heb je?

Moeilijke vraag, want mijn ogen hebben een gekke kleur. De buitenste rand is donkerblauw, het midden is groen en vlakbij mijn pupil is mijn oog bruin. Van veraf zie je dat niet en lijken mijn ogen wel grijs.

Wat is je favoriete kleur?

Zwart, als dat een kleur is? Bijna al mijn kleding is zwart, oepsie. En anders lichtroze, zoals je ook wel terug kan zien op deze blog.

Welke smaak ijs neem je altijd?

Ik hou echt van Pistache ijs, maar ook heel erg van citroen! Ook Ben & Jerry Cookie Dough gaat er bij mij echt goed in!

Wat is je favoriete kledingstuk?

Vroeger had ik echt een verslaving aan broeken, want ik had zo’n 20 paar in de kast liggen. Elke keer als ik ging winkelen moest ik een nieuwe broek kopen. Maar nu heb ik een verslaving aan sweaters/sweatshirts, jammer dat de winter nu voorbij is.

Heb je allergieën? 

Deze vraag had beter kunnen zijn: waar ben je niet allergisch voor? Want ik ben voor zoveel dingen allergisch, dat is echt niet meer leuk. Om te beginnen heb ik hooikoorts, ben ik allergisch voor vele fruitsoorten en sommige groentes, amandel gaat mijn keel niet in en ik ben ook nog eens allergisch voor sommige zeep en overgevoelig voor koolzuur. Joepie, welcome to my life.

Wat is je grootste angst?

Ik ben bang voor grote snelheden, waar ik niet in controle van ben. Dus als ik bij mensen in de auto zit of in een vliegtuig. Ik krijg echt hele erge zweethandjes en m’n hartslag gaat flink omhoog. Nu weet ik goed hoe ik me kan beheersen, maar bij vreemden bijvoorbeeld in de auto stappen doe ik liever niet.

Beschrijf jezelf in 1 zin?

Iris is een meisje met veel haar, die haar eigen blog heeft over haar hobby: feestjes en festivals, en ondertussen hard haar best probeert te doen op haar werk en school.

Waar hou je van?

De mensen om mij heen (daarom ben ik ook zo gek op festivals). Mijn familie, vrienden, vriendje en alle mensen die ik ooit heb leren kennen. Zonder jullie was mijn leven een stuk saaier geweest!

Wat haat je?

Mijn haar nat maken en dat moment wanneer dj’s te lang wachten voordat ze de drop laten komen.

Get to know me? I wanna get to know you guys! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge