Follow:
Personal

Enquête: Jij kan me helpen mijn blog te verbeteren!

Blog enquête het feestje van iris google forms

Lieve lezers, vandaag wil ik jullie even bij elkaar optrommelen om samen met mij deze website te verbeteren! Hetfeestjevaniris.nl bestaat al bijna 3 jaar en het werd eens tijd dat jullie ook wat inspraak hebben in mijn artikeltjes. Ik heb jullie beloofd om in 2019 super goede content te schrijven, maar daar heb ik jullie hulp wel bij nodig! Want wat vinden jullie nou echt goede content en wat zouden jullie nog willen zien? Nu is de tijd om je mening te geven over mijn website, goed of slecht: alles mag!

De enquête

Jouw mening is voor mij super waardevol, want hoe kan ik goede content voor jullie maken, als ik niet weet wat jullie leuk vinden om te lezen of zien? Ik heb daarom deze vragenlijst voor jullie gemaakt, waarin jullie je mening kunnen geven en mee kunnen denken met ideeën voor de komende artikeltjes! De vragenlijst duurt niet langer dan 3 minuten. Je zou me er echt heel erg mee helpen! Je mag best een beetje streng voor me zijn, daar leer ik van!

Je vindt de vragenlijst hier!

Een winactie!? (GESLOTEN)

What’s in it for you? Nou, je kan wel eens waar een kaartje winnen voor mijn 21ste verjaardag! Ik vier dit op Thuishaven Zondag 3 maart 2019 (Luigi Madonna, Secret Cinema en Ebert Live draaien op deze dag). Ik zou het super leuk vinden als jij ook aanwezig bent. Door het invullen van de vragenlijst en je e-mailadres achter te laten, maak je kans op een ticket voor dit super leuke feestje. Niet geïnteresseerd in een ticket of liever een anonieme reactie op de enquête, dan zijn we even goede vrienden! Hope to see you soon!

Heel erg bedankt alvast! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge