Follow:
Lifestyle Personal

Fotoblog: Mijn Vakantie in Villa Martìn – Spanje!

vakantie Spanje Het feestje van iris Alicante Villa Martin (8)

Afgelopen week ben ik teruggekomen van een weekje spanje. Ik ben een weekje naar Villa Martìn geweest, wat vlakbij Alicante ligt. Ik was hier met de familie van mijn vriend om lekker te relaxen, dus ik had genoeg tijd om mooie foto’s te maken. De meeste hiervan zul je ook terugvinden op mijn Instagram profiel! Kijk ook mijn vlog van mijn vakantie naar Valencia, een maandje terug! 

Villa Martìn

Villa Martìn is een dorpje wat bijna volledig bestaat uit mensen die een tweede huis bezitten. Het ligt vlakbij Torrevieja, waar je allemaal leuke dingen kan doen, zoals zonnen op het strand! Het zijn dus allemaal vakantiehuisjes die in dit dorpje staan, allemaal mini droomhuisjes. Het is een rustig dorpje, omdat niet veel mensen op hetzelfde moment in het huisje zijn. Wij deelde bijvoorbeeld een zwembad met de hele straat (40) huizen. Dit zwembad was een groot deel van de tijd leeg, dus we hadden alle privacy! Het huisje zelf was niet van ons, maar van kennissen. We mochten dus een weekje op hun huis passen!

Meer van dit soort foto’s zien? volg me ook op Instagram!

Wat hield ons bezig?

Zoals je kunt zien op de foto’s, waren we vooral aan het chillen. Villa Martìn ligt namelijk op 15 minuten rijden van het strand! Ook kan je in Villa Martìn heerlijk eten bij de Plaza. We zijn twee keer naar het strand geweest en hebben 3 dagen bij het zwembad gelegen. We hebben een oud stadje bezocht, zijn uit geweest (in een stad vlakbij: Torrevieja) en we zijn wezen Raften *geeft applaus voor zichzelf*. Er was genoeg te doen in Spanje, maar we konden vooral veel uitrusten! Na onze actieve feestvakantie in Valencia waren ik en Stef daar wel aan toe. We zijn enorm bruin geworden! We vinden het super jammer dat we terug zijn. Het was een heerlijk weekje!

Zijn jullie wel eens in Spanje geweest en waar dan? ♥

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Vakantieveilingen

    Wat ziet het er daar heerlijk uit! Is dat aan de Costa Blanca?

    9 juli 2024 at 14:03
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge