Follow:
Personal

The Boyfriend Tag met Stef!

Stef en iris Boyfriend tag

Vandaag is de dag dat mijn lieve vriendje Stef een jaar ouder wordt. We zijn net twee daagjes terug uit Spanje (waar je volgende week een blog over kunt lezen) en gaan vandaag zijn verjaardag vieren. Velen zien hem wel eens vaker terugkomen in een van mijn vlogs of blogs, maar vandaag vertelt Stef iets meer over zichzelf en onze relatie!

Meer weten over ons? Lees mijn blog over Parijs (ons eerste weekendje weg) of onze fotoblog van de eerste 6 maanden van onze relatie! 

Waar en wanneer hebben we elkaar voor het eerst ontmoet?

Stef: Op de middelbare in de tweede klas. Iris: Hij zat in de tweede en ik zat in de eerste. Via Msn was het. Stef was samen met een klasgenootje van mij en had in zijn ‘ondernaam’ op msn neergezet dat ze met elkaar waren. Ik wist toen nog niet wie hij was, maar we raakte aan de praat. Stef: Oeps, dat kan ik me niet echt meer herinneren!

Waar was onze eerste date?

Stef: Bij de film. Weet jij nog welke? Iris: Geen idee, ik denk dat we allebei aandacht voor iets anders hadden.

Wie zei als eerst ‘Ik hou van jou’?

Stef: zij! Iris: Ik schreef het als eerste, jij zei het daarna. Ik schreef hem namelijk een kaart met kerst, waar het in stond en toen zei het het terug tegen mij.

Wanneer is de ander jarig?

Stef: Nou dat weet ik niet hoor, grapje. 11 februari! Iris: Welk jaar? Stef: uhhm, als je 21 wordt is het 1998! Iris: Ja goed! jij 16 augustus 1996! Stef: Yes! *geeft boks*

Welk eten haat de ander?

Stef: Jij haat vlees. Iris: Ik haat het niet. Stef: Oke, even denken dan.. Volgens mij eet jij best wel veel. Iris: Jij haat vis. Stef: dat haat ik ook niet. Je weet het wel, wat vindt ik nou echt niet lekker? Het begint met de B? Iris: Broccoli!

Wat is de raarste gewoonte van de ander?

Iris: Dat hij zijn rug nooit afdroogt. Stef: dat is echt een goede, ik doe dat nooit! Ik laat gewoon de natuur zijn werk doen. Jouw rare gewoonte vind ik lastig… oh, dat je zo vaak moet plassen! Als we ergens naar toe gaan plas je, en als we onderweg zijn moet je weer! En je drinkt geen druppel, dus ik vraag me altijd af waar het nou allemaal vandaan komt. Iris: Gezonde zenuw-plasjes zijn dat!

Welk drankje drinkt de ander altijd?

Stef: Ze drinkt rosé of zoete witte wijn. Òf Malibu-Cola, maar dat kan niet altijd. Iris: Hij drinkt bier of Gin-Tonic. Ook bestel je wel vaak La Chouffe.

Welke pizza bestelt de ander altijd?

Stef: Ze besteld altijd van de New York Pizza, de 5 kazen pizza. Iris: Jij eet die ook best vaak hoor! Maar ook wel iets met vlees. Stef: Ja en ik hou ook wel van een beetje pittig. Maar nooit echt hetzelfde.

Waar is de ander bang voor?

Stef: Rimpels! Iris: Was dat voor mij of voor jou? want hoezo ben ik bang voor rimpels? Stef: Voor jou! Weet ik niet. Maar anders: spinnen? Iris: Nee?.. Je weet het. Als het heeft geregend, komt het uit de grond en het heeft geen huisje. Stef: Ohja, naaktslakken! Iris: Ik weet niet waar jij bang voor bent. Stef: Witte haaien! Iris: Hoezo? alsof je ooit een haai bent tegengekomen. Stef: Nee, maar ik ben het bangst voor haaien. For sure! Als ik zwem, denk ik altijd: Wat zwemt er onder mij? Maar ik hou wel echt van zwemmen, ik kan echt uren in het water liggen. Maar toch.. Iris: Jij bent ook wel een beetje bang voor mijn kat in de ochtend.

Stef en iris Boyfriend tag

Onze eerste reis samen?

Stef: Paris, paris, la vache qui rit. Een weekendje parijs dus

Wie is er het dominantst?

Stef: Ik. Iris: Ik ook wel. Stef: Nee, ik wil dat je gewoon vermeld dat ik het ben. Iris: Haha *knikt ja, doet nee*

Favoriete kledingstuk van de ander?

Iris: Hoodie! Stef: Ja, ik heb echt een hoodie verslaving. Ik wil het liefst elke kleur en elk merk. Voor jou: je lange sokken. Dat vind ik tenminste jouw leukste kledingstukken en die draag je ook wel vaak. En anders: Je zwarte Thrasher t-shirt.

Wat zou je aan de ander willen veranderen?

Iris: Ik zou soms wel een keer willen dat hij een ontbijtje voor me maakt in de ochtend, in plaats van andersom. Want je bent nog nooit eerder dan mij uit bent gegaan om een ontbijtje te maken. Oh, en ik zou het ook leuk vinden als je een keer op mijn werk langs kwam als ik aan het werk ben. Ik werk namelijk in de horeca. Stef: Ik maakte wel een ontbijtje, toen je een kater had! Ik vind dat jij mijn grapjes wat minder serieus moet nemen. Soms zeg ik iets, wat helemaal niet naar bedoeld is, maar dan vat je het wel zo op. Echt te persoonlijk opvatten is niet leuk.

Wat heb je van elkaar geleerd?

Stef: Ik heb van jou geleerd, dat ik mensen wat meer uit moet laten praten. Ben er nog niet, maar dat komt goed. Iris: Ik heb van Stef dingen over zijn werk geleerd. Want Stef is natuurlijk model en daar wist ik echt totaal niks van. Ik wist niet eens dat je een agency moest hebben enzo, dat heeft hij gewoon allemaal aan me uitgelegd en dat probeer ik nu gewoon allemaal te begrijpen!

Wat zou je doen als je 1000 euro opeens zou hebben?

Stef: Ik zou Iris meenemen naar een super mooi hotel en mee uiteten nemen. En daarnaast kleding kopen voor mezelf. Iris: haha kleding? Ik zou denk ik een keer naar een all inclusive hotel willen, dat je ook onbeperkt kan eten en drinken. En als ik nog geld over heb wil ik iets van een dure riem. Gucci riem.

Als je een dier zou zijn, welk dier zou je dan zijn? 

Stef: Een vogel, kan ik lekker vliegen! Of anders iets van een landdier. Iris zou iets zijn van een vegetarische kat! Die dus alleen brokjes eet met vis! Iris: Pescotarische kat! Stef is sowieso zo’n boksende kangoeroe uit Australië, omdat hij ook op boksen zit, dus vandaar!

Happy Birthday Stef! I love you! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge