Follow:
Beauty

8 x favoriete producten van de Douglas!

Douglas blog

Je kent het wel: je bent aan het winkelen en ziet een Douglas-winkel. Deze beautywinkel heeft zoveel aanbod in make-up, huidverzorging en parfum, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vertel ik jullie vandaag graag wat mijn acht favoriete producten van de Douglas zijn, zodat je de volgende keer in de Douglas wat meer inspiratie hebt voor een cadeautje voor jezelf (of anderen).

8. bareMinerals Foundation Powder (Matte)

Must haves: 10 x favoriete producten van de Douglas: bareminerals foundation powder

Op dagen dat ik geen feestjes heb, draag ik het liefst een mineral foundation. Deze foundation is namelijk goed voor je huid! Het verzorgt je huid, terwijl gewone foundation je huid verstopt. Een mineral foundation heeft een lichte dekking, maar op dagen dat ik op kantoor zit, vind ik dat juist fijn. Ik voel me verzorgd en mijn huid is aanzienlijk verbeterd sinds ik deze foundation gebruik!

7. Clinique Pep-Start eye cream

Deze eye cream van Clinique is echt een holy-grail! Als ik een nachtje slecht heb geslapen (bijvoorbeeld door een feestje), dan gebruik ik deze eye cream en zie ik er na 10 minuutjes weer super fris uit. Ik noemde deze eye cream al eerder in een blog, waar ik het had over het verbergen van wallen. Deze eye cream is niet alleen handig voor vrouwen, maar kan ook goed door de man gebruikt worden, aangezien je niet kan zien dat je het hebt aangebracht.

6. Thierry Mugler Alien Parfum

Deze parfum draag ik bijna elke dag, het is echt mijn signature geurtje geworden. Ik was hem bijna vergeten toe te voegen aan dit lijstje, omdat ik nooit meer echt naar parfum om hoef te kijken, aangezien ik deze altijd op doe zonder er bij na te denken. En het leuke aan de Douglas: je kan de hervulbare flesjes van Thierry Mugler hier bij laten vullen! De geur van Alien zou ik niet anders dan ‘mysterieus’ kunnen beschrijven.

5. NYX Lip Lingerie

Ik ben verslaafd aan liquid lipsticks. De NYX Lip Lingerie is kiss-proof en droogt matte op. Ik vind het moeilijk om een kleur uit te kiezen die mijn favoriet is, maar ik zou zeggen dat ik Ruffle Trim (nude/bruin) of de Push-up versie (nude/rose) het meeste gebruik.

4. Benefit 24H Brow Setter

Ik kan niet leven zonder een goede brow gel. Zelfs als ik zonder make-up de deur uit ga, smeer ik een transparante brow gel op. Een brow gel zorgt ervoor dat je look wat minder warrig is en daarnaast blijft deze van Benefit echt de hele dag zitten! Dus je hoeft je geen zorgen meer te maken over je wenkbrauwen.

3. Bobbi Brown Lip Tint – Bare Nude

Op dagen dat mijn lippen wat meer hydratatie nodig hebben, gebruik ik een lippenbalsem met kleur! Zo zie je er mooi en verzorgd uit. Ik vind de Bobbi Brown Lip Tint in Bare Nude zo mooi, dat ik hem zelfs op doe naar feestjes (bijvoorbeeld bij ASOT 950). Ik wil geen andere lippenbalsem meer!

2. Biosilk Thermal Shield

Als ik mijn haar stijl of krul, gebruik ik altijd deze hittebeschermer! Je sprayt de Thermal Shield in je haar, voordat je er hitte op aanbrengt. Dit product is geweldig, omdat het niet alleen je haar beschermt, maar het werkt ook als een soort haarspray. Je haar blijft namelijk enorm lang in model als je deze Thermal Shield gebruikt. Ik kan zo 3 dagen (of langer) met mijn gestijlde haar doen!

1. Becca Ever-Matte Primer

Na enorm veel primers te hebben uitgetest voor de vette huid, kwam ik deze van Becca tegen. Sinds ik deze primer gebruik, wil ik geen ander meer (ik heb er namelijk al eens eerder een blog over geschreven). Hij is redelijk prijzig, maar het is het geld meer dan waard. Ik gebruik dagelijks slechts een hoeveelheid ter grootte van een erwtje en breng het deppend aan op mijn gezicht. Dan wacht ik 30 seconden en breng ik mijn foundation aan. Mijn huid blijft bijna 8 uur lang matte! 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Douglas. De gebruikte afbeeldingen zijn afkomstig van de website van Douglas.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge