Follow:
Lifestyle Recepten

5x alcholische mixdrankjes die je misschien nog niet kende!

recepten nieuwe Alcoholische mixdrankjes

Altijd als ik met mijn vrienden een mixdrankje wil maken, zijn dit naar mijn ervaring altijd een paar standaard drankjes, zoals wodka-jus, bier of baco. Geen van deze alcoholische mixdrankjes maken mij echt heel warm van binnen, daarom zocht ik een paar nieuwe super-makkelijke recepten. Met deze 5 ideetjes om alcoholische mixdrankjes mee te maken heb je maar twee ingrediënten nodig per drankje en en ben je super origineel! Ook te bestellen in de meeste clubs.

Ginger ale & Wodka

Dit is echt mijn absolute nieuwe favoriet! En ook super goed te bestellen in de club. Weinig mensen drinken wel eens ginger ale, maar ik kan je verzekeren: het is echt heel lekker! Een frisdrank die even wat anders smaakt dan drankjes als Cola en Fanta en daarom leuk om eens te mengen met wodka! Eventueel te garneren met: ijs, een schijfje citroen of zelfs een blaadje munt.

Amaretto & cola

Ben jij net als ik iemand die echt kan genieten van de smaak van amaretto? Goed nieuws! Amaretto is niet alleen goed te combineren met koffie, maar ook met cola. Een prima drankje om te bestellen in de club of thuis te maken. De Amaretto van Disaronno is natuurlijk de meest bekende, samen met gewoon simpel Cola (fanta kan trouwens ook goed)! Eventueel te garneren met: ijs en een schijfje limoen.

Nog inspiratie nodig voor leuke drankspelletjes? Klik dan hier!

Grapefruit sap & Tequila (of Wodka)

Grapefruit is super lekker om te mengen met Tequila. Een simpele versie van de La Paloma cocktail. Als je geen Tequila in huis hebt, zou wodka ook prima kunnen. Je hebt de keuze uit echt grapefruit sap of zelfs grapefruit frisdrank! Het is maar net waar je zin in hebt! Eventueel te serveren met: ijs en een limoentje.

Smirnoff ice & Gemberbier

Alcohol mixen met alcohol? Het is zeker mogelijk en smaakt ook nog eens super lekker! (Er bestaat gember bier met alcohol en gember bier zonder alcohol) De perfecte mix tussen een cocktail en een fris biertje. Het drankje is een gemakkelijke versie van de cocktail Moscow Mule en zeker waard om een keertje te proberen. Je hebt er alleen Smirnoff Ice en Gemberbier voor nodig. Eventueel te garneren met: ijs of een schijfje limoen.

Zelf een Jenga drankspel maken? Ik leg je uit hoe!

Bruine rum & Gemberbier/ale

Deze makkelijke versie van de ‘Dark n Stormy’ cocktail is heel lekker in de winter en wordt ook wel als een mannelijk drankje gezien. Door de donkere gekruide rum (zoals deze) te mengen met gember bier, ontstaat er een drankje met een roestige kleur. (Er bestaat gember bier met alcohol en gember bier zonder alcohol) Om hem weer wat vrouwelijker te maken, zou je het ginger bier kunnen vervangen door ginger ale! Het wordt aangeraden er wat limoensap over uit te persen. Eventueel te garneren met: ijs en limoen.

recepten nieuwe Alcoholische mixdrankjes

Kende je deze al?

De meest onbekende drankje heb ik hierboven al genoemd. Stuk voor stuk zijn ze het proberen waard. Vind je deze receptjes toch iets te vernieuwend? Dan blijf je misschien liever bij de standaard mixdrankjes. Hieronder staan nog een paar alcoholische mixdrankjes die het onder mijn vrienden ook altijd goed doen. Ze gaan allemaal vooral goed samen met wodka!

  • Coolbest (verschillende smaakjes verse sappen)
  • Crystal Clear (water met een smaakje)
  • Spa Lemon (tip van mijn mama)
  • Energy Drink (bij voorkeur met een lekker smaakje)
  • Spa rood + citroen/limoen (het gezonde drankje)

Gaan jullie dit weekend nog wat leuks doen? Probeer dan deze nieuwe recepten! ♥

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge